Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΠΑΟΚ για Μπακασέτα: «Ντροπή, είναι αρχηγός της Εθνικής και όχι στο εθνικό θέατρο»

ΠΑΟΚ για Μπακασέτα: «Ντροπή, είναι αρχηγός της Εθνικής και όχι στο εθνικό θέατρο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κύπελλο Ελλάδος, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

O ΠΑΟΚ πήρε θέση για τον έντονο διαπληκτισμό που είχε ο Τάσος Μπακασέτας με τον Τάισον, κάτι που προκάλεσε την αποβολή και των δύο ποδοσφαιριστών.

Ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό είχε μεγάλη ένταση, που κορυφώθηκε στη διαμάχη των Τάσου Μπακασέτα και Τάισον.

Οι γηπεδούχοι θεωρούν πως ο ποδοσφαιριστής του “τριφυλλιού” έκανε θέατρο.

«Είναι ντροπή για τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας να κάνει θέατρο και μάλιστα στην προσπάθεια Έλληνα συμπαίκτη του στην Εθνική να ηρεμήσει την κατάσταση. Δεύτερη φορά σε δυο ματς, με θέατρο να προσπαθήσει να επωφεληθεί χωρίς ντροπή.

»Είναι αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος να του θυμίσουμε, όχι στο Εθνικό θέατρο» αναφέρουν από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός: «Γνωστές θεατρικές μεθοδεύσεις του ΠΑΟΚ»

Το «τριφύλλι» απάντησε άμεσα με επίσημη ανακοίνωση στη διαρροή που προέκυψε από τον «Δικέφαλο του Βορρά», που κατηγόρησε τον Τάσο Μπακασέτα για την συμπεριφορά του στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

«Είναι λυπηρό που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επαναλαμβάνει τις γνωστές θεατρικές μεθοδεύσεις της, με τις οποίες διαστρεβλώνει συστηματικά την πραγματικότητα.

»Είναι ιδιαίτερη ντροπή για μία ομάδα να κατηγορεί με τέτοιο ξεδιάντροπο τρόπο τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας» αναφέρουν από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πηγή: ertsports.gr

Σχετικά άρθρα