Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα για τον τελικό ο Παναθηναϊκός 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα για τον τελικό ο Παναθηναϊκός 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κύπελλο Ελλάδος, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

O Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, στην πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Αντράζ Σπόραρ στο 53ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν πολλές και γρήγορες πάσες, ο Γιάννης Κώτσιρας έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ντόμινικ Κοτάρσκι απέκρουσε την κεφαλιά του Μπερνάρ αλλά ο Σπόραρ που καιροφυλακτούσε σκόραρε από κοντά για το 0-1.

Ηταν ένα ντέρμπι που είχε κόσμο, πάθος, ένταση, δοκάρι αλλά και πολλά νεύρα, με αποτέλεσμα να αντικρίσουν την απευθείας κόκκινη κάρτα οι Τάισον και Τάσος Μπακασέτας.

Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε αγώνα Κυπέλλου τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς στις προηγούμενες 9 επισκέψεις του στην Τούμπα είχε 8 ήττες και μια ισοπαλία.

Σε κάθε περίπτωση, οι «πράσινοι» έχουν πια τον πρώτο λόγο για να βρεθούν στον τελικό, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό της Λεωφόρου την ερχόμενη Τετάρτη (21/2, 19.00).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας (63’ Μεϊτέ), Σβαμπ (76’ Οζντόεφ), Α. Ζίβκοβιτς, Μάρκος Αντόνιο (63’ Μουργκ), Ντεσπόντοφ (63’ Τάισον), Μπράντον (71’ Σαμάτα).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Nτραγκόφσκι, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς (86’ Χουάνκαρ), Κώτσιρας, Αράο, Ρούμπεν Πέρεθ, Μπακασέτας, Μπερνάρ (86’ Βαγιαννίδης), Τσέριν (87’ Σένκεφελντ), Παλάσιος (68’ Μαντσίνι), Σπόραρ (74’ Ζέκα).

Σχετικά άρθρα