Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Super League: Νίκες για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ήττα για Παναθηναϊκό – Συνωστισμός στην κορυφή

Super League: Νίκες για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ήττα για Παναθηναϊκό – Συνωστισμός στην κορυφή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Με νίκες προχώρησαν την 12η αγωνιστική της Super League, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ ήττα με 2-0 υπέστη ο Παναθηναϊκός από την Άρη στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα στην κορυφή της βαθμολογίας να υπάρχει συνωστισμός.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός διατηρήθηκε στην κορυφή, αλλά Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που νίκησαν στη 12η αγωνιστική, έχουν πλησιάσει, πλέον, σε απόσταση αναπνοής.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στους 28 βαθμούς, Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν από 27, ενώ ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 26!

Όσο για τον θριαμβευτή του ντέρμπι, Άρη, έφτασε τους 20 βαθμούς στην 5η θέση και ξέφυγε στο +4 από τη Λαμία.

Στην πρώτη του εκτός έδρας ήττα στη σεζόν υποχρέωσε ο Άρης τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, καθώς στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, η ομάδα του Άκη Μάντζιου επιβλήθηκε με 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Λορέν Μορόν (43’) και Τζόναθαν Μενέντες (72’) ήταν οι σκόρερ για τους «κίτρινους» που εδραιώθηκαν στην εξάδα.

Από την άλλη, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αφενός είδε τη διαφορά από τους διώκτες να μειώνεται στον πόντο, αφετέρου θα πάει με πεσμένη ψυχολογία στο κρίσιμο ματς με τη Βιγιαρεάλ για τους ομίλους του UEFA Europa League.

Τέσσερα 24ωρα πριν την καθοριστική αναμέτρηση με τη Μπράιτον (30/11) στην OPAP Arena, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ευρωπαϊκό της μέλλον, η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της στους «Ζωσιμάδες», όπου επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 12η αγωνιστική της Super League.

Η Ένωση με το γκολ του Στίβεν Τσούμπερ στο 7΄ πέτυχε την 2η συνεχόμενη νίκη της μετά τη «γκέλα» στην Καισαριανή (1-1 με την Κηφισιά), 5η στην τελευταία εξάδα αγώνων (αήττητη με 5-1-0) και πάει με καλή ψυχολογία στο παιχνίδι με τους Άγγλους, όπου θα επιδιώξει να κάνει το 2Χ2 μετά το μεγάλο «διπλό» στο «Άμεξ» στον πρώτο γύρο.

Ο Ολυμπιακός, χθες Σάββατο, επικράτησε 3-1 με ανατροπή της ομάδας του Αγρινίου στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης» πριν το δύσκολο και κρίσιμο ματς με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία για το Europa League.

Ο Χατζηθεοδωρίδης άνοιξε το σκορ στο 13’ για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Έσε είδε το σουτ του να κοντράρει στο 17’ και να καταλήγει στα δίχτυα, με τον Οικονόμου να χρεώνεται αυτογκόλ.

Στο 41’ ο Φορτούνης με τρομερό γκολ έβαλε τους Πειραιώτες σε θέση οδηγού, ενώ στο 70’ ο Ελ Κααμπί επέστρεψε στα γκολ με κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο ΠΑΟΚ, χθες Σάββατο, έφτασε σε ευρεία επικράτηση 5-0 υποδεχόμενος τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Σχετικά άρθρα