Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εισαγγελική παρέμβαση για το ετοιμόρροπο ΟΑΚΑ

Εισαγγελική παρέμβαση για το ετοιμόρροπο ΟΑΚΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Εισαγγελία Πρωτοδικών, Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ΟΑΚΑ | Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ», Σταύρος Κοντονής, Στέγη Καλατράβα, ΤΑΙΠΕΔ,

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε το «λουκέτο» στο Ολυμπιακό Στάδιο για λόγους στατικότητας. Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνης Ελευθεριάνος ζήτησε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και είχαν ως αποτέλεσμα το προσωρινό «λουκέτο» στο ΟΑΚΑ και το ποδηλατοδρόμιο.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα ερευνηθεί μεταξύ άλλων και σε βάθος 5ετίας ποιες ήταν οι εισηγήσεις του κατασκευαστή για τη συντήρηση και αν τηρήθηκαν.

Θα ερευνηθεί αν υπήρχαν εισηγήσεις άλλων οργάνων για περιοδική συντήρηση κι αν ναι σε ποιους είχαν υποβληθεί και ποια ήταν η κατάληξή τους.

Επιπλέον, ο εισαγγελέας θα εξετάσει γιατί έγινε η μελέτη που έδειξε τώρα το πρόβλημα στατικότητας και ποια ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει.

Ο εισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, ο οποίος θα διενεργήσει την έρευνα, θα εξετάσει, μεταξύ άλλων, αν διαπράχθηκαν αδικήματα όπως έκθεση σε κίνδυνο και παραβίαση κανόνων οικοδομικής ασφάλειας.

Σχετικά άρθρα