Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παναθηναϊκός: Οργισμένη ανακοίνωση κατά ΕΠΟ και Μελισσανίδη

Παναθηναϊκός: Οργισμένη ανακοίνωση κατά ΕΠΟ και Μελισσανίδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόλος, Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο,

Ο Παναθηναϊκός έδωσε το πρώτο φετινό του παιχνίδι στην Ελλάδα, υποδεχόμενος το Βόλο στη Λεωφόρο για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 1, με μία φάση στο δεύτερο ημίχρονο να βάζει «φωτιά» στην αναμέτρηση και να φέρνει ανακοίνωση από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Σε μία ανύποπτη φάση, ο Μπαρτ Σένκεφελντ έκοψε έναν αντίπαλό του μακριά από την εστία του «τριφυλλιού», με τον διαιτητή να δείχνει φάουλ και κίτρινη κάρτα στον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Ο ίδιος έδειξε εκνευρισμένος από την απόφαση και το ριπλέι έδειξε ότι βρήκε καθαρά και την μπάλα στη φάση.

Το γεγονός έκανε έξαλλους και τους ανθρώπους στον πάγκο των «πρασίνων», με αποτέλεσμα να δεχθούν κόκκινη κάρτα, ο Παπαδημητρίου και ο Βλάχος.

Λίγο μετά λοιπόν ήρθε και ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με «βολές» για τη διαιτησία.

«Να χαίρεται ο κ. Μελισσανίδης τον Διαμαντόπουλο και την ΕΠΟ», αναφέρει το… λακωνικό, αλλά ξεκάθαρο μήνυμα των «πρασίνων».

Ο αγώνας

Ο Παναθηναϊκός καθώς νίκησε εύκολα τον Βόλο με 3-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στη Super League.

Οι «πράσινοι», με επτά αλλαγές στη σύνθεσή τους σε σχέση με το προ ημερών παιχνίδι κόντρα στην Μπράγκα, διαχειρίστηκαν υποδειγματικά το ματς, «καθάρισαν» το τρίποντο απ’ το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Τσέριν (11’) και Ιωαννίδη (37’) και ξεκουράζοντας βασικούς παίκτες στο δεύτερο 45λεπτο, έφτασαν σε τρίτο γκολ με τον Βέρμπιτς στο 74’.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).

Κίτρινες: Σένκεφελντ – Κόμπα, Κρούζλιακ, Τάχατος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον (70’ Πάλμερ-Μπράουν), Μλαντένοβιτς, Ρουμπέν (46’ Αράο), Τσέριν, Παλάσιος (46’ Αϊτόρ), Μπερνάρ (82’ Τζούριτσιτς), Βέρμπιτς, Ιωαννίδης (58’ Σπόραρ).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης, Άλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα (67’ Κίτσος), Τσοκάνης (81’ Μεταξάς), Γκλάβτσιτς (46’ Μπαριέντος), Μαχαίρας (67’ Τάχατος), Κόμπα, Ντέλετιτς, Μραζ (46’ Μωραΐτης).

Σχετικά άρθρα