Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τον Άρη και «αγκάλιασε» το Πρωτάθλημα

Η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τον Άρη και «αγκάλιασε» το Πρωτάθλημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, Άρης, Ποδόσφαιρο,

Μια ανάσα μακριά από την κατάκτηση του τίτλου βρίσκεται η ΑΕΚ έπειτα από τη νίκη της με 2-1 επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Σε συνδυασμό με τη νίκη 1-0 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα χρειάζεται απλά τον βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε κόντρα στον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, έπειτα από ένα συναρπαστικό πρώτο ημίχρονο, ο Άρης προηγήθηκε με πέναλτι του Αντρέ Γκρέι (17′), όμως η ΑΕΚ έφτασε στην ανατροπή και τη νίκη-τίτλου με τα γκολ των Τομ φαν Βέερτ 23′ και Στίβεν Τσούμπερ 43′.

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Ενκουλού, Ντουκουρέ (59′ Καμάτσο), Νταρίντα, Ρουπ, Ματέο, Χριστοδουλόπουλος (58′ Ιτούρμπε), Γκρέι (86′ Καμαρά).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα (68′ Γιόνσον), Γκατσίνοβιτς (84′ Ζίνι), Ελίασον (59′ Άμραμπατ), Τσούμπερ (67′ Μάνταλος), Φαν Βέερτ (83′ Φερνάντες).

Σχετικά άρθρα