Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παραπαίει ο Ολυμπιακός έχασε 2-1 από τον Άρη που «κλείδωσε» την Ευρώπη

Παραπαίει ο Ολυμπιακός έχασε 2-1 από τον Άρη που «κλείδωσε» την Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρης, Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο,

Εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τα λάθη των αντιπάλων του, ο Άρης επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα του Απόστολου Τερζή, που ξέφυγε επτά βαθμούς από τον Βόλο στην πέμπτη θέση, έφτασε στη νίκη χάρη στο απευθείας κόρνερ του Λουίς Πάλμα (36′) και το γκολ του Μπριάν Νταμπό (65′) σε κενή εστία.

Για τους «ερυθρόλευκους», που κινδυνεύουν να χάσουν την τρίτη θέση, μείωσε με πέναλτι ο Σεντρίκ Μπακαμπού (70′).

Ο Άρης κέρδισε για δεύτερη φορά τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα με το ίδιο σκορ, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Conference League.

Οι Πειραιώτες, από την άλλη, θα δώσουν αγώνα μέχρι τέλους με τον ΠΑΟΚ για την τρίτη θέση που, υπό προϋποθέσεις, οδηγεί στα προκριματικά του Europa League.

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Μαζικού, Ντουκουρέ, Νταμπό (89′ Ενκουλού), Νταρίντα, Ματέο Γκαρσία (76′ Καμάτσο), Καμαρά (89′ Χριστοδουλόπουλος), Πάλμα (58′ Ιτούρμπε).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ (86′ Ραμόν), Κασάμι (59′ Χουάνγκ), Εμβιλά, Βρουσάι (74′ Βαλμπουενά), Φορτούνης, Μασούρας (58′ Μπιελ), Μπακαμπού (86′ Ελ Αραμπί).

Σχετικά άρθρα