Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στην Τούμπα 2-1 τον ΠΑΟΚ και άλμα τίτλου

Νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στην Τούμπα 2-1 τον ΠΑΟΚ και άλμα τίτλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία του λεπτά, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 2-1 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 5η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

«Χρυσή» αλλαγή, σε ένα ακόμη ματς για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, διατηρώντας την ομάδα του στην κορυφή της κατάταξης.

Νωρίτερα, o Ντάγκλας Αουγκούστο (85′), που είχε και δοκάρι, είχε ισοφαρίσει το γκολ του Μπερνάρ (38’) με το οποίο είχαν προηγηθεί οι φιλοξενούμενοι.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε για δεύτερη φορά στα Play Off και τέταρτη συνολικά φέτος με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Θεσσαλονίκη και περιμένει το αποτέλεσμα στον Πειραιά για να μάθει αν θα μείνει πρώτος μόνος ή με… παρέα την ΑΕΚ στην κορυφή.

Από την άλλη, οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης, έχοντας στο μυαλό τους και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (46′ Βιεϊρίνια), Ινγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες (74′ Ελ Καντουρί), Ντάντας (68′ Σβαμπ), Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας (83′ Μπίσεσβαρ), Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (73′ Τόμας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Σένκεφελντ, Σπόραρ (70′ Ιωαννίδης), Μπερνάρ (81′ Βέρμπιτς), Σάντσες (59′ Κώτσιρας), Τσέριν (81′ Κλέινχεϊσλερ), Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Παλάσιος (59′ Μαντσίνι).

Σχετικά άρθρα