Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Euroleague: Έχασε στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός 78-76 από την Αρμάνι

Euroleague: Έχασε στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός 78-76 από την Αρμάνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euroleague, Αρμάνι Μιλάνο, Μπάσκετ, Παναθηναϊκός,

O Παναθηναϊκός εμφανίστηκε βελτιωμένος στο ντεμπούτο του Χρήστου Σερέλη στην τεχνική ηγεσία, αλλά αυτό δεν αρκούσε και έφυγε δεν ηττημένος και από το Μιλάνο, για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «πράσινοι» των πολλών απουσιών έχασαν 78-76 από την Αρμάνι, υπέστησαν την τέταρτη διαδοχική ήττα τους και είδαν το ρεκόρ τους να υποχωρεί στο 8-17.

Στον αντίποδα οι Ιταλοί πανηγύρισαν την τέταρτη σερί νίκη τους και ανέβηκαν στο 9-15.

Ο Παναθηναϊκός ήταν μέσα στο ματς μέχρι το τέλος και διεκδίκησε τη νίκη, ωστόσο δύο βολές του Μέλι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, με τον Μπέικον να παίρνει πολύ κακό σουτ ισοφάρισης στο τέλος και να αστοχεί.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε επιθετικά ο Γουίλιαμς, που είχε 21 πόντους και πάλεψε ακόμη και στη θέση «5». 14 είχε ο άστοχος και μοιραίος Μπέικον (1/7 τρίποντα), ενώ 13 πρόσθεσε ο Λι και 10 ο Παπαγιάννης, που ταλαιπωρήθηκε από νωρίς με τα φάουλ.

Από την Αρμάνι, μεγάλο ματς έκανε ο Ντέιβις, που προκάλεσε τεράστια προβλήματα σε Παπαγιάννη, Γουίλιαμς και πέτυχε 16 πόντους.

Άλλους τόσους έβαλε και ο εξαιρετικός Νέιπιερ, ενώ 14 πρόσθεσε ο clutch Μέλι και 11 ο πολύ θετικός στο πρώτο μέρος Τόνουτ.

Τα δεκάλεπτα: 20-21, 40-39, 64-60, 78-76

Σχετικά άρθρα