Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΠΑΟΚ νικητής στο ντέρμπι των «δικεφάλων» 2-0 την ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ νικητής στο ντέρμπι των «δικεφάλων» 2-0 την ΑΕΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ στην Τούμπα, στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και συνεχίζει γερά στη μάχη του τίτλου.

Κάλεντ Νάρεϊ (14′) και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (62′) πέτυχαν τα γκολ της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, αναγκάζοντας την «Ένωση» στην πρώτη ήττα μετά από σερί νίκες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς. Κι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 14ο λεπτό, όταν ο πεσμένος Γιάννης Κωνσταντέλιας βρήκε υπέροχα τον Νάρεϊ κι αυτός με δεξί σουτ νίκησε τον Γιώργο Αθανασιάδη για το 1-0.

Από εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια του Αθανασιάδη, ο Κουλιεράκης πήδησε μόνος του στη μικρή περιοχή και με κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 62ο λεπτό.

Ο Ματίας Αλμέιδα έκανε αλλαγές ψάχνοντας το γκολ που θα βάλει ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τον ΠΑΟΚ να επανέρχεται στο -7 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, στο -3 από την ΑΕΚ (έχει παιχνίδι λιγότερο) και στο -2 από τον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντόουγκλας, Ντάντας (81′ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας (90’+2′ Φιλίπε Σοάρες), Α. Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ (88′ Τάισον), Ολιβέιρα.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα (80′ Σιντιμπέ), Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον (63′ Γκατσίνοβιτς), Πινέδα (72′ Ελίασον), Άμραμπατ, Λιβάι (80′ Τσούμπερ), Αραούχο (80′ Φαν Βέερτ).

Σχετικά άρθρα