Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Super League: Αγχώθηκε αλλά νίκησε 3-2 τον Λεβαδειακό ο ΠΑΟΚ

Super League: Αγχώθηκε αλλά νίκησε 3-2 τον Λεβαδειακό ο ΠΑΟΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λεβαδειακός, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Αν και δυσκολότερα από ό,τι αναμενόταν, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 του Λεβαδειακού στο γήπεδο της Τούμπας, σε αναμέτρηση για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου με δύο γκολ ο Τιάγκο Ντάντας (10′, 45’+4′) ενω το τρίτο σημείωσε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (61′).

Για τους αξιόμαχους Βοιωτούς ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 ο Τιερί Μουτίνιο (15′ πέν.), με τον Τριαντάφυλλο Τσάπρα (66′) να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Τώρα, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του σε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι, αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή (5/2, 20:30) για την 21η αγωνιστική.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (79′ Βιεϊρίνια/90’+3′ Νάσμπεργκ), Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (81′ Φιλίπε Σοάρες), Ντάντας, Νάρεϊ (72′ Α. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (80′ Μπίσεσβαρ), Τάισον, Ολιβέιρα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Τζημόπουλος, Βινίσιους, Βήχος (78′ Συμελίδης), Μεχία (79′ Σακό), Νταμπό (67′ Γερεμέγεφ), Τσάπρας, Παναγιώτου, Μουτίνιο, Λούα Λούα (56′ Τορό), Νίκας.

Σχετικά άρθρα