Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεγάλα ντέρμπι σε Ελλάδα, Ισπανία και Αγγλία με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μεγάλα ντέρμπι σε Ελλάδα, Ισπανία και Αγγλία με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euroleague, Ζαλγκίρις Κάουνας, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα, Μπάσκετ, Ολυμπιακός, ΟΠΑΠ, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο, Ρεάλ Μαδρίτης, Στοιχήματα,

Με δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζονται τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα 3 μεγάλα ντέρμπι, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (Δευτέρα, 20.00) στη Super League, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα (Κυριακή, 17.15) στη La Liga και Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι (Κυριακή, 18.30) στην Premier League.

Τα ντέρμπι των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων έρχονται με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Η ΑΕΚ υποδέχεται στην OPAP ARENA τον Ατρόμητο

Πολλά ακόμα παιχνίδια παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Το Σάββατο ξεχωρίζουν οι αγώνες Λειψία-Χέρτα Βερολίνου (19.30), Άρης-Ιωνικός (20.30) και Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ατλέτικο Μαδρίτης (22.00).

Την Κυριακή, στις 16.00, η ΑΕΚ δίνει το δεύτερο παιχνίδι της στην OPAP ARENA με τον Ατρόμητο.

Την ίδια μέρα αγωνίζονται, στις 19.00, η Νάπολι με την Μπολόνια και στις 20.30, η Μπάγερν με την Φράιμπουργκ.

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζονται με τις πιο δυνατές αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Ο νικητής των κόρνερ, ο πρώτος και ο τελευταίος σκόρερ

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για όλα τα παιχνίδια.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων, στον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τον νικητή των κόρνερ, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα, το ημίχρονο-τελικό & Goal/No Goal, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη νίκη γηπεδούχου/φιλοξενούμενης ομάδας σε τουλάχιστον ένα από τα δύο ημίχρονα, τη διαφορά νίκης, το ακριβές σύνολο γκολ, τη διπλή ευκαιρία & Goal/No Goal.

Euroleague: Ο Ολυμπιακός απόψε με τη Ζαλγκίρις Κάουνας

Στη Euroleague ο Ολυμπιακός, μετά τη μεγάλη νίκη του στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, υποδέχεται απόψε (21.00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα και για τον αγώνα Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις Κάουνας, μεταξύ άλλων, για τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, τα συνολικά λάθη της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας, τους Over/Under πόντους παικτών, τις Over/Under ασίστ παικτών, τα Over/Under ριμπάουντ του αγώνα, τα συνολικά κοψίματα του αγώνα, τα συνολικά φάουλ, τις συνολικές ασίστ.

Σχετικά άρθρα