Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κώστας Τσαρτσαρής στο ΟΠΑΠ GAME TIME: «Η μεγάλη ευκαιρία της Εθνικής και ο κίνδυνος στα νοκ άουτ παιχνίδια»

Κώστας Τσαρτσαρής στο ΟΠΑΠ GAME TIME: «Η μεγάλη ευκαιρία της Εθνικής και ο κίνδυνος στα νοκ άουτ παιχνίδια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Εθνική Ελλάδος, Μπάσκετ, ΟΠΑΠ,

Σε ρυθμούς EuroBasket κινείται και αυτή την εβδομάδα η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time με καλεσμένο τον Κώστα Τσαρτσαρή.

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και νυν επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης μιλά για τη μέχρι τώρα πορεία της Εθνικής Ομάδας στη διοργάνωση.

Τονίζει ότι η απόφαση του Δημήτρη Ιτούδη να εντάξει στη Ομάδα τους παίκτες που είχαν τραυματιστεί απέφερε μεγάλο κέρδος.

Παράλληλα, υπογραμμίζει την παρουσία και τη συνέπεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τις πολύ καλές εμφανίσεις του Τάιλερ Ντόρσεϊ και τη σημαντική συμβολή των Κώστα Σλούκα, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Μιχάλη Λούντζη.

Αναφέρεται επίσης στο σημερινό παιχνίδι της Ελλάδας με την Εσθονία, στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης, στο Μιλάνο (στις 18.00).

Επιπλέον, μιλά για το πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι, στη φάση των «16» της διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, στη Mercedes Benz Arena του Βερολίνου.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης του 2005 εκτιμά ότι η Εθνική Ομάδα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην τελική τετράδα του Eurobasket και επισημαίνει τον κίνδυνο που πρέπει να αποφύγει στους νοκ άουτ αγώνες.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα