Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΟΠΑΠ εύχεται «καλή επιτυχία» στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ (βίντεο)

Ο ΟΠΑΠ εύχεται «καλή επιτυχία» στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Εθνική Ελλάδος, Μπάσκετ, ΟΠΑΠ,

Ο ΟΠΑΠ, Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην ελληνική αποστολή, που αναχωρεί αύριο για το Eυρωμπάσκετ, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Το παρών έδωσαν οι Έλληνες διεθνείς και το προπονητικό team της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, η διοίκηση του ΟΠΑΠ και της ΕΟΚ, καθώς και πρώην διεθνείς καλαθοσφαιριστές, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τη γαλανόλευκη φανέλα.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στους εκπροσώπους του Τύπου η νέα διαφημιστική καμπάνια του ΟΠΑΠ με κεντρικό μήνυμα «Όταν αγωνίζεται η Εθνική, αγωνίζεται μία ολόκληρη χώρα».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κ. Γιαν Κάρας, τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο ΟΠΑΠ συνδέεται με το ελληνικό μπάσκετ, ως Χρυσός Χορηγός της ΕΟΚ και των Εθνικών Ομάδων. Διαχρονικά, ο ΟΠΑΠ έχει δώσει το παρών σε πολλές ιστορικές στιγμές για το άθλημα και ελπίζουμε ότι θα γραφτεί ιστορία ξανά. Το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο θα δώσουν ό,τι έχουν για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα. Θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην ομάδα. Η σκέψη και η θετική ενέργειά μας είναι μαζί τους!»

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κ. Οδυσσέας Χριστοφόρου, υπογράμμισε: «Λίγο πριν την αναχώρηση της Εθνικής για το Μιλάνο, ενώνουμε τις φωνές μας, για να ευχηθούμε στην «επίσημη αγαπημένη» όλων των Ελλήνων, καλή επιτυχία στο Ευρωμπάσκετ. Ο δρόμος για το Βερολίνο είναι δύσκολος, αλλά αυτή η ομάδα έχει ήδη δείξει ότι αγωνίζεται σκληρά, συνδυάζοντας πάθος και ταλέντο. Στην οικογένεια του ΟΠΑΠ, οι εργαζόμενοι και οι πράκτορες είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε την Εθνική και ευχόμαστε ολόψυχα ό,τι καλύτερο στους παίκτες, στον προπονητή και τους συνεργάτες του, και σε όλη την αποστολή».

Ο Chief Marketing Officer ΟΠΑΠ, κ. Γιάννης Ρόκκας, ανέφερε: «Σήμερα παρουσιάζουμε για πρώτη φορά τη νέα μας διαφημιστική καμπάνια με κεντρικό σύνθημα «Όταν αγωνίζεται η Εθνική, αγωνίζεται μία ολόκληρη χώρα». Γι’ αυτό έχει δίπλα της τον ΟΠΑΠ, τον μεγαλύτερο υποστηρικτή του ελληνικού αθλητισμού. Στόχος της καμπάνιας είναι να ενισχύσει την υπερηφάνεια που νιώθουμε όλοι οι Έλληνες για την Εθνική Ομάδα, επισφραγίζοντας, παράλληλα, την επιτυχημένη συνεργασία του ΟΠΑΠ με την ΕΟΚ».

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Βαγγέλης Λιόλιος, δήλωσε: «Όλα αυτά τα χρόνια ο OΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του αθλητισμού. Τώρα το αποδεικνύει και πιο έμπρακτα με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι».

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, κ. Δημήτρης Ιτούδης, επεσήμανε: «Ευχαριστούμε από καρδιάς τον ΟΠΑΠ. Αναμφίβολα η υποστήριξή του στον ελληνικό αθλητισμό είναι ουσιαστική. Εμείς, από την πλευρά μας, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, κ. Κώστας Παπανικολάου, τόνισε: «Ο ΟΠΑΠ είναι για εμάς ένας τρομερός συμπαίκτης της ομάδας και της προσπάθειάς μας. Υπόσχεσή μας είναι ότι θα πάμε στο Ευρωμπάσκετ για να παλέψουμε».

Ως Χρυσός Χορηγός της ΕΟΚ, Ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, στέκεται ενεργά στο πλευρό των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ ανδρών και γυναικών, όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Μέσα από αυτή την τριετή συνεργασία, ο ΟΠΑΠ στοχεύει να συνδράμει στις προσπάθειες διατήρησης του ελληνικού μπάσκετ στην κορυφή του αθλήματος διεθνώς και να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξή του. Ταυτόχρονα, κοινός στόχος και των δύο πλευρών είναι η περαιτέρω σύνδεση του αθλήματος με την κοινωνία.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, κ. Θοδωρής Παπαλουκάς.

Η διοίκηση του ΟΠΑΠ με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ

Ο ΟΠΑΠ εύχεται «καλή επιτυχία» στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ σε μία ξεχωριστή εκδήλωση

Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ εύχεται «καλή επιτυχία» στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ σε μία ξεχωριστή εκδήλωση

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση του ΟΠΑΠ:

Σχετικά άρθρα