Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρόωρο τέλος για τον ΠΑΟΚ από την Ευρώπη – Τον απέκλεισε η Λέφσκι Σόφιας

Πρόωρο τέλος για τον ΠΑΟΚ από την Ευρώπη – Τον απέκλεισε η Λέφσκι Σόφιας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Ο ΠΑΟΚ δεν έπεισε ούτε στη ρεβάνς του Β΄ προκριματικού γύρου του Europa Conference League με την Λέφσκι Σόφιας, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να καλύψει την ήττα του πρώτου αγώνα από τους Βούλγαρους (2-0) και με το σημερινό 1-1 στην Τούμπα έμεινε πολύ νωρίς εκτός Ευρώπης.

Η Λέφσκι σόραρε στο 25’ όταν ο Λύρατζης έκανε λάθος, ο Ρονάλντο έκλεψε την μπάλα και έκανε το 1-0 για τη Λέφσκι Σόφιας.

Από εκεί και πέρα όσες προσπάθειες κι αν έκανε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να απειλήσει, έπεφταν στο κενό και έτσι οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά και βρήκε το γκολ νωρίς με τον Ντάντας στο 56’, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Μιχαϊλοφ και με άψογο πλασέ ισοφάρισε (1-1).

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έδωσε ελπίδες στον «δικέφαλο» με αυτό το τέρμα, ωστόσο η ομάδα του Λουτσέσκου δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί στην συνέχεια.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (Κούτσιας), Ίνγκασον, Κάργας (Σβαμπ), Ράφα Σοάρες (Βιεϊρίνια), Αουγκούστο, Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα (Μπίσεσβαρ), Ντάντας, Νάρεϊ

Λέφσκι Σόφιας (Στάνιμιρ Στοΐλοφ): Μιχάιλοφ, Πετρίς, Σούντμπεργκ, Κόρντομπα, Γκάλτσεβ, Κράστεφ, Βαν Ντερ Κάαπ, Μιλάνοβ, Ρονάλντο, Μπαρί, Ουέλτον.

Σχετικά άρθρα