Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Μαύρο» στις πειρατικές συνδέσεις της συνδρομητικής σε αγώνα του Champions League

«Μαύρο» στις πειρατικές συνδέσεις της συνδρομητικής σε αγώνα του Champions League
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Champions League, Ποδόσφαιρο, Τηλεόραση,

Καίριο πλήγμα στη συντριπτική πλειονότητα των πειρατικών συνδέσεων της συνδρομητικής τηλεόρασης έδωσαν οι πάροχοι την περασμένη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν αγώνα Champions League (Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός) την περασμένη Τετάρτη 20 Ιουλίου, οι περισσότεροι εκ των ενδιαφερομένων που διατηρούν παράνομα συνδέσεις της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Οι πάροχοι έκαναν χρήση προηγμένων τεχνολογικών εργαλείων ώστε να μην επιτρέψουν την θέαση του αγώνα πειρατικά, ενώ εμφανίζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν να το πράττουν συστηματικά και το επόμενο διάστημα, προκειμένου να περιορίσουν το φαινόμενο της πειρατείας.

Οι πειρατικές αναμεταδόσεις περιεχομένου συνιστούν μια διαδεδομένη παρανομία στη χώρα μας με τις σχετικές καταγγελίες να κάνουν λόγο ακόμα και για 400 χιλ. συνδρομητές που παρακολουθούν παράνομα συνδρομητικά προγράμματα μέσω των ειδικών αποκωδικοποιητών.

Βάσει στοιχείων που είχαν ανακοινωθεί επίσημα πέρσι από την Επιτροπή για τη Διαδικτυακή Προσβολή της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΕΔΠΠΙ) οι Cosmote TV, Nova, κ.λ.π. σημειώνουν σημαντικές απώλειες εσόδων, της τάξεως των 215,5 εκατ. ευρώ, ετησίως, εξαιτίας της διόγκωσης των εν λόγω παράνομων δραστηριοτήτων. Η απώλεια του δημοσίου από τον ΦΠΑ εκτιμάται σε περίπου 51,7 εκατ. ευρώ.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα