Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο ρυθμό των ευρωπαϊκών αγώνων τα Virtual Sports από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ – Υπάλληλος καταστήματος ΟΠΑΠ αναλύει

Στο ρυθμό των ευρωπαϊκών αγώνων τα Virtual Sports από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ – Υπάλληλος καταστήματος ΟΠΑΠ αναλύει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Champions League, ΟΠΑΠ, Ποδόσφαιρο, Στοιχήματα,

Η πρώτη προκριματική φάση στο Champions League και το Conference League ολοκληρώθηκε και ήρθε η σειρά των ελληνικών ομάδων να μπουν στη μάχη της πρόκρισης.

Οι 3 από τους 4 εκπροσώπους μας στα Κύπελλα Ευρώπης, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης, δίνουν τους πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες τους την ερχόμενη εβδομάδα.

Στο κλίμα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων βάζουν τους επισκέπτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ τα ανανεωμένα παιχνίδια των Virtual Sports από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με συνεχόμενη ροή αγώνων και πολλές στοιχηματικές επιλογές.

Με σύγχρονα γραφικά και ρεαλιστικές φάσεις, τα Virtual Sports δημιουργούν την εντύπωση ότι οι παίκτες παρακολουθούν πραγματικούς αγώνες στα καταστήματα ΟΠΑΠ, ενώ η εμπειρία θέασης στις μεγάλες οθόνες ανεβάζει την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση στα ύψη.

Όπως εξηγεί ο κ. Αλέξης Σουμπάλας, υπάλληλος καταστήματος ΟΠΑΠ επί της Λεωφόρου Καλυβίων στο Λαγονήσι, «η δράση στα Virtual Sports δεν σταματά ποτέ. Ο κόσμος δείχνει καθημερινά την προτίμηση του στα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Είναι από τα αγαπημένα παιχνίδια των πελατών που επισκέπτονται το κατάστημα μας, ειδικά στο νεαρότερο κοινό».

Η συνεχόμενη δράση στο ποδόσφαιρο

Το Πάμε Στοίχημα Virtual Sports ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ δίνει τη δυνατότητα για στοιχηματισμό μέσα από τις 25 διαθέσιμες αγορές σε κάθε αγώνα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο κ. Σουμπάλας σημειώνει:

«Η συνεχόμενη ροή αγώνων και η μικρή διάρκεια τους έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου.

»Ο ήχος του γηπέδου, η ατμόσφαιρα από τον κόσμο και οι πανηγυρισμοί των παικτών, θέτουν νέα στάνταρ στην ψυχαγωγία και τη διασκέδαση, σε όσους δοκιμάζουν την τύχη τους σε έναν αγώνα Virtual Sports ποδοσφαίρου.

»Οι πανηγυρισμοί των πελατών για κάποιο γκολ που επιτεύχθηκε σε έναν αγώνα Virtual Sports είναι συχνό φαινόμενο».

Σχετικά με τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές εξηγεί: «Οι αγορές σε κάθε ματς ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς, καθώς το τελικό αποτέλεσμα, η διπλή ευκαιρία , το over/under, το goal/no goal, το ημίχρονο/τελικό, το ακριβές σκορ και ο πρώτος παίκτης που θα σκοράρει, είναι μερικές μόνο από τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές».

Το συναρπαστικό Πρωτάθλημα με τις έξτρα επιλογές

Στο Πάμε Στοίχημα Virtual Sports ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ οι επισκέπτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν έως και 4 αγώνες κάθε φορά. Όπως αναφέρει ο κ. Σουμπάλας, «το Virtual Sports Πρωτάθλημα έχει γίνει ακόμα πιο γρήγορο και διασκεδαστικό, με περισσότερες αγωνιστικές και περισσότερα πρωταθλήματα διαθέσιμα μέσα στην ημέρα.

»Στο πλαίσιο ενός πρωταθλήματος, οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν ένα παρολί ή να επιλέξουν σύστημα μέσα από τις 26 διαθέσιμες αγορές.

»Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στο σύνολο γκολ της αγωνιστικής, με το Under/Over 9,5 γκολ.

»Ο κόσμος παρακολουθεί και τα διάφορα στατιστικά των ομάδων, τα γκολ που έχουν πετύχει στα προηγούμενα παιχνίδια ή τα αποτελέσματα στα τελευταία ματς, προτού κάνει την στοιχηματική του επιλογή.

»Η εμπειρία θέασης στο Virtual Sports ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ είναι συναρπαστική. Το ντέρμπι της αγωνιστικής εμφανίζεται σε πρώτο πλάνο με εκτεταμένα highlights, ωστόσο οι παίκτες μπορούν να βλέπουν σε παράθυρα το πώς κυμαίνεται το σκορ και στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής».

Το απόλυτα ρεαλιστικό Μπάσκετ

Τo Πάμε Στοίχημα Virtual Sports ΜΠΑΣΚΕΤ, με ρεαλιστικές φάσεις από παιχνίδια που μοιάζουν με τα πραγματικά, αλλά και δημοσιογραφική περιγραφή των αναμετρήσεων, προσφέρει στους επισκέπτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ μια εξελιγμένη εμπειρία.

Ο κ. Σουμπάλας τονίζει: «Οι φάσεις στα παρκέ του Πάμε Στοίχημα Virtual Sports ΜΠΑΣΚΕΤ είναι κάτι που πρέπει να δεις από κοντά για να το πιστέψεις.

»Ειδικά στις μεγάλες οθόνες που διαθέτει το κατάστημά μας, η εμπειρία των πελατών γίνεται συναρπαστική.

»Τα καρφώματα, τα σουτ, οι κινήσεις των παικτών, είναι όλα πολύ ρεαλιστικά.

»Αρκετοί από τους πελάτες ρωτάνε αν είναι πραγματικοί αγώνες, ενώ κάποιοι άλλοι μένουν άφωνοι. Τα γραφικά είναι απίστευτα.

»Υπάρχουν 19 διαθέσιμες αγορές για τους αγώνες μπάσκετ, μεταξύ των οποίων ο νικητής αγώνα, η περίοδος με τους περισσότερους πόντους, οι πόντοι αγώνα, το περιθώριο νίκης».

Ο τρόπος συμμετοχής στα παιχνίδια Virtual Sports

Όσον αφορά στον στοιχηματισμό στα παιχνίδια Virtual Sports, o κ. Σουμπάλας επισημαίνει:

«Ο τρόπος συμμετοχής στα παιχνίδια ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports, είναι πολύ απλός.

»Οι παίκτες μπορούν να συμπληρώσουν τα αντίστοιχα δελτία για το ποδόσφαιρο, το πρωτάθλημα ή το μπάσκετ, επιλέγοντας τους αγώνες και τις στοιχηματικές επιλογές που επιθυμούν.

»Αρκετοί από τους πελάτες που επισκέπτονται το κατάστημά μας δοκιμάζουν την τύχη τους στα Virtual Sports και μέσω των συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού Opapbet.

»Επιπλέον, τα Virtual Sports ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και Virtual Sports ΜΠΑΣΚΕΤ είναι διαθέσιμα και μέσω της νέας εφαρμογής OPAP Store App».

Σχετικά άρθρα