Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατήφορος Τσιτσιπά: Αποκλείστηκε από τον Κύργιο μόλις στο 2ο γύρο του τουρνουά Χάλε της Γερμανίας

Κατήφορος Τσιτσιπά: Αποκλείστηκε από τον Κύργιο μόλις στο 2ο γύρο του τουρνουά Χάλε της Γερμανίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νικ Κύργιος, Στέφανος Τσιτσιπάς, Τένις,

Πολύ σύντομα και άδοξα ολοκληρώθηκε η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά του Χάλε της Γερμανίας, καθώς αποκλείστηκε μόλις στο 2ο γύρο (φάση των «16») από τον Νικ Κύργιο (νο65), γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 σετ (7-5 2-6, 4-6) στην Owl Arena, σε έναν αγώνα που κράτησε 2 ώρες και 5 λεπτά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αν και ξεκίνησε καλά στο πρώτο σετ, κρατώντας το σερβίς του και «χτυπώντας» στο 12ο γκέιμ τον Ελληνοαυστραυλό άσο με αποτέλεσμα να φτάσει στο 1-0 με 7-5, δεν είχε ανάλογη συνέχεια.

Πολλά αβίαστα λάθη του Τσιτσιπά και το ανέβασμα του Κύργιου στο σερβίς, οδήγησαν τον δεύτερο σετ σε δύο μπρέικ που του έδωσαν ένα εύκολο 6-2 και την ισοφάριση στα σετ.

Στο τρίτο σετ οι δύο τενίστες συνέχισαν να κρατούν με… ευλάβεια το σερβίς τους, μέχρι το 4-4 και δύο αβίαστα λάθη του Τσιτσιπά στο 9ο γκέιμ, που έφεραν το μπρέικ απ’ την πλευρά του Ελληνοαυστραλού άσου και το 5-4.

Ο Κύργιος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με την ψυχολογία στα ύψη, «καθάρισε» το ματς με ένα love-game, παίρνοντας τον τελευταίο πόντο του με άσο, στον οποίο δεν είχε απάντηση ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής.

Στα προημιτελικά ο Κύργιος θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (16/6) τον Ισπανό Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Σχετικά άρθρα