Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γερμανία: Ποδοσφαιριστής της Στουτγάρδης κατηγορείται για βιασμό 18χρονης Ισπανίδας στην Ίμπιζα

Γερμανία: Ποδοσφαιριστής της Στουτγάρδης κατηγορείται για βιασμό 18χρονης Ισπανίδας στην Ίμπιζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Γερμανία, Ίμπιζα, Ισπανία, Ποδόσφαιρο,

Η Αστυνομία της Ισπανίας συνέλαβε δύο άντρες γερμανικής υπηκοότητας που κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 18χρονης Ισπανίδας στην Ίμπιζα.

Μάλιστα όπως ανέφερε το Periodico de Ibiza ο ένας εκ των δύο είναι ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται σε ομάδα της Bundesliga.

Γρήγορα το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στη Γερμανία, όπου εν τέλει η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο κατηγορούμενος παίκτης έδωσε το όνομά του στη δημοσιότητα.

Η Στουτγκάρδη ανακοίνωσε πως ο 25χρονος μέσος Ατακάν Καραζόρ, ήταν εκείνος που συνελήφθη στην Ισπανία.

Ο ίδιος πάντως αρνείται κάθε εγκληματική πράξη, ενώ η γερμανική ομάδα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους δικηγόρους του ποδοσφαιριστή.

«Ο μέσος της Στουτγκάρδης Ατακάν Καραζόρ συνελήφθη ενώ ήταν στις διακοπές του στην Ίμπιζα. Αρνείται κάθε εγκληματική πράξη.

»Η Στουτγκάρδη βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους του.

»Εφόσον πρόκειται για μία διαδικασία σε εξέλιξη, ζητάμε την κατανόηση ότι η Στουτγάρδη δεν μπορεί να σχολιάσει περαιτέρω για την ώρα» ανέφερε η ανακοίνωση.

Στην κατάθεσή της η νεαρή Ισπανίδα, υποστήριξε ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/6) οι δύο φίλοι την ανάγκασαν σε ερωτική συνεύρεση, με αποτέλεσμα αργότερα να χρειάστηκε να νοσηλευτεί επειγόντως στο νοσοκομείο Can Misses στην Ίμπιζα.

Σχετικά άρθρα