Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ορλάντο: Νεκρός από πυροβολισμό ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Άντριεν Πέιν – Συνελήφθη ο δράστης

Ορλάντο: Νεκρός από πυροβολισμό ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Άντριεν Πέιν – Συνελήφθη ο δράστης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Μπάσκετ, Παναθηναϊκός,

Σοκ στον μπασκετικό κόσμο, από τη δολοφονία του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Άντριεν Πέιν που δέχθηκε πυροβολισμό τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/5) σε προάστιο του Ορλάντο και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι της Φλόριντα ανακοίνωσε επίσημα τον θάνατο του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ, που είχε πανηγυρίσει πριν από μερικές ημέρες το νταμπλ στο Κατάρ με την Αλ Σαντ, μαζί με τους Βασίλη Μπρατσιάκο και Ζήση Σαρικόπουλο.

Η ενημέρωση της Αστυνομίας:

«Στη 1.37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκαν για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ.

»Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Άντριεν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

»Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς.

»Ο Ντόριτι συνελήφθηκε με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».

Σχετικά άρθρα