Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάμε Στοίχημα: Ήξερες πόσο δύσκολα σκοράρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Άνφιλντ;

Πάμε Στοίχημα: Ήξερες πόσο δύσκολα σκοράρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Άνφιλντ;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ΟΠΑΠ, Ποδόσφαιρο, Στοιχήματα,

Αν κάποιος άνθρωπος δεν έχει δει ποτέ αγγλικό ποδόσφαιρο και έπρεπε να πεισθεί για να παρακολουθήσει, η Premier League θα του προσέφερε ως καλύτερο προϊόν το πιο κλασικό της ντέρμπι. Το Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Είτε στο «Θέατρο των Ονείρων», είτε στο «Άνφιλντ» αυτός ο αγώνας είναι η σύγκρουση δύο γιγάντων, δύο πόλεων και η αθλητική προέκταση μιας διαχρονικής κόντρας.

Όπως έλεγε και ο σπουδαίος Μπιλ Σάνκλι, «η φόρμα είναι προσωρινή, αλλά η κλάση μόνιμη» και αυτή η φράση επιβεβαιώνεται σε πολλά μεγάλα ντέρμπι καθώς ανεξαρτήτως της έδρας, της βαθμολογικής θέσης ή της ποιότητας των παικτών, ο αγώνας πάντα προσφέρει συγκινήσεις, δημιουργεί ιστορίες, πλάθει νέους ήρωες και αφορά πάρα πολύ κόσμο. Στην Αγγλία, την Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία.

Ο «σεισμός» από τον ιστορικό αγώνα του πρώτου γύρου

Η 24η Οκτωβρίου του 2021, αποτελεί πλέον μια ιστορική ημερομηνία για την Λίβερπουλ καθώς το 0-5 μέσα στο Όλντ Τράφορντ, εφέτος για τον πρώτο γύρο αποτέλεσε την μεγαλύτερη νίκη των «κόκκινων» στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την μεγαλύτερη ήττα των «κόκκινων διαβόλων» στο σπίτι της από το 1966.

Της συγκεκριμένης ήττας, ακολούθησαν μεγάλες αλλαγές όπως η φυγή του Σόλσκιερ, η έλευση του Ράγκνικ και η αναζήτηση προπονητή ενόψει της επόμενης σεζόν που οδηγεί στον Τεν Χάγκ.

Τα πρόσφατα παιχνίδια

Η Γιουνάιτεντ είναι σε πίεση και ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε χατ-τρικ το Σαββατοκύριακο κόντρα στην Νόργουιτς με την Γιουνάιτεντ να μένει «ζωντανή» στη διεκδίκηση του εισιτηρίου για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λίβερπουλ πέρασε εμφατικά στον τελικό του Κυπέλλου με νίκη 3-2 επί της Σίτι.

Η ομάδα του Κλοπ, είναι σε εντυπωσιακή φόρμα καθώς σε 7/8 τελευταία της παιχνίδια έχει σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ σε κάθε ματς, έχει ήδη κατακτήσει το Λιγκ Καπ, θα συμμετάσχει στον τελικό του Κυπέλλου, είναι ήδη στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και μέσα στη μάχη του πρωταθλήματος.

Με το χατ-τρικ του Ρονάλντο, ο Πορτογάλος έφτασε τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα και ξεπέρασε τα 20 στη σεζόν, με την ομάδα να επιστρέφει στις νίκες.

Η Λίβερπουλ είναι στην δεύτερη θέση με 73 βαθμούς, 1 λιγότερο από την Σίτι και η Γιουνάιτεντ στην 5η με 54, τρεις λιγότερους από την Τότεναμ.

Το αρνητικό σερί στο Άνφιλντ

Στα τελευταία 6 παιχνίδια μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Άνφιλντ ανεξαρτήτως διοργάνωσης, οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει μόλις 1 γκολ, το 2018, και αυτό σε ήττα με 3-1.

Η Λίβερπουλ έχει συνολικά 3 νίκες, ενώ 3 παιχνίδια έχουν έρθει ισόπαλα 0-0.

Στο Πάμε Στοίχημα, προσφέρονται περισσότερες από 500 αγορές για τον μεγάλο αγώνα που ξεκινάει απόψε στις 22.00.

Σχετικά άρθρα