Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Champions League: Μεγάλα παιχνίδια σε ισπανικό έδαφος από το Pamestoixima.gr

Champions League: Μεγάλα παιχνίδια σε ισπανικό έδαφος από το Pamestoixima.gr
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Champions League, Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ΟΠΑΠ, Στοιχήματα,

Το Champions League συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα με τις υπόλοιπες 4 αναμετρήσεις της φάσης των «16». Τα μεγάλα ματς γίνονται σε ισπανικό έδαφος.

Αύριο (22.00) η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Γιουβέντους και την Τετάρτη (22.00) η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Pamestoixima.gr για τους αγώνες Βιγιαρεάλ-Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι παίζονται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Στα άλλα 2 παιχνίδια της φάσης των «16», αύριο (22.00) η Τσέλσι φιλοξενεί τη Λιλ και την Τετάρτη (22:00) η Μπενφίκα παίζει με τον Άγιαξ.

Και ο αγώνας στη Λισαβόνα προσφέρεται από το Pamestoixima.gr με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Πολλαπλά σκορ και τριάδα με ενισχυμένες αποδόσεις

Κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr θα βρείτε τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες με ενισχυμένες αποδόσεις.

Αύριο προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 2-0, 2-2 και 0-2 για τον αγώνα Βιγιαρεάλ-Γιουβέντους και τα πολλαπλά σκορ 3-1, 1-1 και 0-1 για το παιχνίδι Τσέλσι-Λιλ.

Η τριάδα περιλαμβάνει τη νίκη της Τσέλσι και στα 2 ημίχρονα του αγώνα με τη Λιλ, το πρώτο γκολ από τη Γιουβέντους στο ματς με τη Βιγιαρεάλ και τα Over 4,5 κόρνερ της Μίντλεσμπρο στο παιχνίδι της Championship με την Γουέστ Μπρομ.

Το Golden 21 είναι δωρεάν για όλους

Το Pamestoixima.gr έφερε και το Golden 21, ένα παιχνίδι προβλέψεων στο οποίο δεν απαιτείται καμία συμμετοχή στα τυχερά παίγνια.

Με το Golden 21 οι παίκτες του Pamestoixima.gr προβλέπουν σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικούν έως και 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα/αγωνιστική ή ακόμα και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ!*

Από τη σελίδα του Pamestoixima.gr οι παίκτες επιλέγουν 7 αγώνες από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κάθε εβδομάδα και κερδίζουν αν σημειωθούν στα παιχνίδια τους συνολικά 21 γκολ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.

Το εγγυημένο έπαθλο για τον νικητή, που θα βρει σωστά 21 γκολ σε 7 παιχνίδια μίας εβδομάδας, είναι 21.000 ευρώ.

Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το έπαθλο μοιράζεται ισόποσα.

Το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ

Αν δεν βρεθεί νικητής, που να έχει προβλέψει τα 21 γκολ, το χρηματικό ποσό μεταφέρεται και προστίθεται στα 21.000 ευρώ της επόμενης εβδομάδας.

Ο παίκτης του Pamestoixima.gr που θα βρει 21 γκολ σε 8 εβδομάδες θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ! Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το ποσό μοιράζεται ισόποσα.

Όσοι παίκτες χάσουν το Golden 21 για ένα γκολ διαφορά, δηλαδή στα παιχνίδια τους σημειωθούν 20 ή 22 γκολ, θα κερδίσουν ένα δώρο.

Με το Golden 21, από το Pamestoixima.gr, το παιχνίδι σου ανεβαίνει επίπεδο.

Σχετικά άρθρα