Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση για ΠΑΟΚ 3-1 τη Λάρισα

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση για ΠΑΟΚ 3-1 τη Λάρισα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κύπελλο Ελλάδος, Λάρισα, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ δύο τερμάτων του Τσούμπα Ακπομ, που στα 13 λεπτά της συμμετοχής του στο παιχνίδι σκόραρε δίνοντας «οξυγόνο» στον ΠΑΟΚ που «σφράγισε» το εισιτήριο του για τη συνέχεια της διοργάνωσης, σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο πέρασε από δύσκολες στιγμές, ωστόσο όμως στα κρίσιμα σημεία βρήκε τις ευκαιρίες και σκόραρε για να πάρει την σημαντική αυτή νίκη πρόκρισης.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 23′ με αυτογκόλ του Γκοτζαμανίδη με κεφαλιά, μετά από προσπάθεια του Αντριγια Ζίβκοβιτς και λανθασμένη εκτίμηση του αμυντικού της Λάρισας να απομακρύνει με το κεφάλι.

Στο 60′ η θεσσαλική ομάδα πέτυχε γκολ με κεφαλιά του Όγκμποε, το οποίο αφού ερευνήθηκε από τον VAR κατακυρώθηκε με σχετική καθυστέρηση με την ισοφάριση (1-1) της θεσσαλικής ομάδας να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια.

Τη λύση για τον ΠΑΟΚ έδωσε στο 82′ ο Τσούμπα Ακπομ.

Με ωραία κεφαλιά ψαράκι μετά από πρώτη κεφαλιά του Ζιφκοβιτς, παραβίασε την εστία του Σουλούκου για να γράψει το 2-1 και να προσφέρει προοπτική λύτρωσης στην ομάδα του.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσούμπα Ακπομ με ένα εξαιρετικό γωνιακό σουτ πετυχαίνει ένα θαυμάσιο γκολ στέλνοντας την μπάλα στη γωνία της εστίας του Σουλούκου γράφοντας το τελικό 3-1 που επισφραγίζει την πρόκριση της ομάδας του στη συνέχεια της διοργάνωσης.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Βιεϊρίνια (84′ Σίντκλει), Μιχαηλίδης, Ινγκασον, Τσιγγάρας (77′ Άκπομ), Σβαμπ (67′ Κούρτιτς), Μουργκ (68′ Μπίσεσβαρ), Σφιντέρσκι, Αντ. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Παπαγεωργίου, Γκοτζαμανίδης (86′ Ταχάρ), Θεολόγου, Ομάρ, Κολομπίνο, Ηλιάδης, Γαρουφαλιάς (46′ Ακούμια), Μπαντιμπαγκά (89′ Κούστα), Γλυνός (86′ Μαυρίας), Όγκμποε.

Σχετικά άρθρα