Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Aγχωτική νίκη του ΠΑΟΚ 2-1 επί της Λαμίας

Aγχωτική νίκη του ΠΑΟΚ 2-1 επί της Λαμίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαμία, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Στους βαθμούς της νίκης επέστρεψε ο ΠΑΟΚ νικώντας στην άδεια Τούμπα τη Λαμία με 2-1 και με ανατροπή, αφού βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερα καλή ποιότητα και ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φθάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα μετά από έναν και πλέον μήνα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, στο τέλος της αναμέτρησης οι νικητές πέρασαν στιγμές αγωνίας, καθώς η Λαμία πέτυχε γκολ στο 92′ που μετά από έλεγχο ακυρώθηκε ως οφ σάιντ.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Λαμία. Στο 7′ από αδυναμία αναχαίτισης της αντεπίθεσης των φιλοξενούμενων στο κέντρο, ο Αραμπούλι βρέθηκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ και με συρτό σουτ «εκτέλεσε» τον Πασχαλάκη ανοίγοντας το σκορ με το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε σύντομα. Πριν περάσει ο χρόνος και δημιουργηθεί μεγαλύτερη νευρικότητα στους γηπεδούχους ο Λύρατζης, με κοντινό σουτ μετά από επίμονη προσπάθεια του Αουγκούστο στην περιοχή της Λαμίας, άνοιξε λογαριασμό, ισοφαρίζοντας (1-1) με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Στο 64΄, ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή με τον Γιασμίν Κούρτιτς.

Ο Σλοβένος με διπλή προσπάθεια παραβίασε την εστία της Λαμίας με δυνατό ωραίο σουτ από την μεγάλη περιοχή.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς (82′ Σβαμπ), Τσιγγάρας, Μουργκ (62′ Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο (75′ Σφιντέρσκι), A. Ζίβκοβιτς, Άκπομ (82′ Εσίτι).

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Μπεχαράνο (86′ Τσούκαλος), Γκέντσογλου (70′ Τζανδάρης), Ελευθεριάδης (79′ Μανουσάκης), Νούνιες (70′ Τάϋρον), Ρόμανιτς, Αραμπούλι.

Σχετικά άρθρα