Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανεμβολίαστος ο Τσιτσιπάς – Σοκαρισμένοι οι φιλελέδες, «κρίμα» λέει ο γνωστός τενίστας Άδωνις

Ανεμβολίαστος ο Τσιτσιπάς – Σοκαρισμένοι οι φιλελέδες, «κρίμα» λέει ο γνωστός τενίστας Άδωνις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Εμβόλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Στέφανος Τσιτσιπάς,

Σοκαρισμένοι οι φιλελέδες, που έχουν εθνικό τους άθλημα το τένις, με την είδηση ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει εμβολιαστεί. «Κρίμα!» σχολίασε στο Twitter ο γνωστός τενίστας Άδωνις Γεωργιάδης, διαβάζοντας την είδηση στο εκσυγχρονιστικό φιλελέδικο iefimerida. Τα… έσχατα του κόσμου.

Η παραδοχή του Στέφανου Τσιτσιπά ότι είναι ανεμβολίαστος εκθέτει και εκείνους που αποφάσισαν να τον χρησιμοποιήσουν σε τρέιλερ που προέτρεπε να «αγκαλιάσουμε τα μέτρα προστασίας». Δουλευόμαστε μεταξύ μας σε αυτόν τον τόπο;

Στην αποκάλυψη ότι δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού προχώρησε ο Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο πριν από την έναρξη του Cincinnati Masters 2021.

«Δεν έχω κάνει το εμβόλιο, κανείς δεν το έχει θεωρήσει υποχρεωτικό έως τώρα.

»Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα εμβολιασθώ, αλλά μέχρι να γίνει υποχρεωτικό, δεν πρόκειται να το κάνω», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς που πρόσφατα ανέβηκε στο νούμερο 3 στην παγκόσμια κατάταξη.

Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι ακούγοντας τα λόγια του Τσιτσιπά επέμειναν λίγο αργότερα και στο ζήτημα.

«Θα εμβολιαζόσασταν μόνο αν ήταν υποχρεωτικό;», τον ρώτησαν, με τον Έλληνα πρωταθλητή να απαντά «φυσικά».

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι τέτοια εποχή ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετείχε στην καμπάνια της Ελληνικής κυβέρνησης για τον κορωνοϊό «Μένουμε Ασφαλείς», ζητώντας από τον κόσμο να τηρεί τα μέτρα.

Σχετικά άρθρα