Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 την ΑΕΚ και πήγε τελικό

Κύπελλο Ελλάδος: Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 την ΑΕΚ και πήγε τελικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, Κύπελλο Ελλάδος, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Η ΑΕΚ πάλεψε για τη μεγάλη ανατροπή στην Τούμπα, όμως ο ΠΑΟΚ με δύο γκολ προς το τέλος του αγώνα επικράτησε 2-1 και πήρε την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας 2021.

Έτσι, η Ένωση μένει για πρώτη φορά εκτός τελικού μετά από έξι χρόνια, διάστημα στο οποίο μετρούσε 17 διαδοχικές προκρίσεις σε νοκ άουτ φάσεις της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία βρέθηκε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση από την «Ένωση», ωστόσο οι προσωπικότητες των γηπεδούχων μίλησαν στο τέλος, όπως ο Μουργκ στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ.

Αρχικά, στο 84’ ο Κρμέντσικ με σουτ μέσα από την περιοχή από δύσκολη γωνία ισοφάρισε (1-1) το γκολ του Γαλανόπουλου στο 69’, με το οποίο η ΑΕΚ είχε ανοίξει το σκορ, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ζίβκοβιτς στο 96’, έπειτα από ολέθριο λάθος του Μιτάι.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης – Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια (77’ Μιχαηλίδης) – Ροντρίγκο, Αουγκούστο, Σβαμπ, Μπάμπα – Α. Ζίβκοβιτς (96’ Λύρατζης), Ουάρντα (87’ Τσιγγάρας), Σφιντέρσκι (77’ Κρμέντσικ).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας – Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, (88’ Κοσίδης), Νεντελτσιάρου – Βασιλαντωνόπουλος (88’ Νταντσένκο), Γαλανόπουλος, Κρίστιτσιτς (62’ Τάνκοβιτς), Σιμάνσκι (62’ Αλμπάνης), Λόπες (62’ Μιτάι) – Μάνταλος, Ανσαριφάρντ.

Σχετικά άρθρα