Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Champions League: Πόρτο-Τσέλσι 0-2 και προβάδισμα των «μπλε» για τους «4»

Champions League: Πόρτο-Τσέλσι 0-2 και προβάδισμα των «μπλε» για τους «4»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Champions League, Ποδόσφαιρο,

Η Τσέλσι «αγκάλιασε» την πρόκριση της στους ημιτελικούς του Champions League με τη νίκη της επί της Πόρτο.

Η Τσέλσι επιβλήθηκε 2-0 της τυπικά γηπεδούχου Πόρτο στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό και πήρε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στους «4» της διοργάνωσης.

Η ρεβάνς θα λάβει χώρα σε έξι ημέρες (Τρίτη, 13/4) στο ίδιο γήπεδο.

Σκόρερ για τους νικητές, που δεν ανέβασαν σε κανένα σημείο του ματς ταχύτητα, ο Μάουντ στο 32′, με υπέροχη ατομική ενέργεια, και ο Τσίλγουελ στο 85′.

Κόστισε εμφανέστατα στους Πορτογάλους η απουσία δύο παικτών από τους κομβικότερους στο ρόστερ, των Σέρτζιο Ολιβέιρα και Ταρέμι.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ξεκίνησε για την Πόρτο με σχηματισμό 4-4-2 και τους: Μαρτσεσίν στο τέρμα – Μαναφά, Πέπε, Μπεμπά, Zαϊντού στην άμυνα – Γκρούγιτς, Ουρίμπε, Οτάβιο, Koρόνα στο χώρο του κέντρου – Λουίς Ντίας, Μαρεγκά στην επίθεση.

Από την άλλη, ο Τόμας Τούχελ ξεκίνησε για την Τσέλσι με σχηματισμό 3-4-3 και τους: Μεντί στα γκολποστ – Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ τριάδα στα μετόπισθεν – μποστά από τους τρεις τους Τζέιμς, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Τσίλγουελ – και τους Μάουντ, Βέρνερ, Χάβερτς επιθετική τριάδα χωρίς καθαρό σέντερ φορ.

Σχετικά άρθρα