Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Άρης νίκησε 2-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και έμεινε μόνος δεύτερος

Ο Άρης νίκησε 2-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και έμεινε μόνος δεύτερος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, Άρης, Ποδόσφαιρο,

Την πιο σπουδαία νίκη του στην εφετινή σεζόν πέτυχε ο Άρης, που πέρασε από το ΟΑΚΑ με 2-0 επί της ΑΕΚ (29΄ Ρόουζ, 90΄ Σίλβα) για την 21η αγωνιστική της Super League.

Μία νίκη που φέρνει την ομάδα του Άκη Μάντζιου μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με διαφορά δύο βαθμών από την τρίτη την οποία μοιράζονται ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

Στο 29΄ ο Γκάμα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Δεληζήσης εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση του Νεντελτσεάρου και πήρε την κεφαλιά, για να ακολουθήσει νέα αδράνεια από τον Αθανασιάδη που έδωσε τη δυνατότητα στον Ρόουζ να γράψει από κοντά το 0-1.

Θα ήταν άδικο για την εξαιρετική εμφάνιση του Αρη να φύγει από το ΟΑΚΑ με κάτι λιγότερο από τους τρεις βαθμούς. Αυτό πιστοποιήθηκε στην εκπνοή του αγώνα όταν ο Σίλβα με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Ραντόνια (46΄ Νταντσένκο), Λόπες, Λάτσι, Νεντελτσιάρου, Σιμόες (46΄ Μάνταλος), Σιμάνσκι (79΄ Τάνκοβιτς), Κρίστιτσιτς, Γκαρσία, Αλμπάνης (46΄ Μαχαίρας), Ανσαριφάρντ (59΄ Ολιβέιρα)

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ρόουζ, Σάκιτς, Τζέγκο, Σάσα (84’ Κάτσε), Γκάμα (84΄ Μπρούνο), Ματέο Γκαρσία (84΄ Ματίγια), Μπερτόλιο (74΄ Σίλβα), Μαντσίνι (66΄ Μάνος).

Σχετικά άρθρα