Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποκαλύψεις Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα – Τι κατέθεσε

Αποκαλύψεις Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα – Τι κατέθεσε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Έλληνες Ολυμπιονίκες, Ιστιοπλοΐα, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σοφία Μπεκατώρου,

Σε νέες αποκαλύψεις προέβη κατά την κατάθεση της στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, κατονομάζοντας και άλλη περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος αθλήτριας από τον χώρο της ιστιοπλοϊας.

Η Ολυμπιονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της τρίωρης κατάθεσής της στις εισαγγελικές Αρχές, πέραν της δικής της περίπτωσης, φέρεται να αναφέρθηκε και σε άλλη αθλήτρια, ή οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ειδικότερα, η κυρία Μπεκατώρου αφού έκανε αναφορά στα όσα η ίδια έχει καταγγείλει περί βιασμού της πριν από 23 χρόνια από αθλητικό παράγοντα, μίλησε και μια ακόμη περίπτωση συναθλήτριάς της επίσης από τον χώρο της Ιστιοπλοΐας η οποία κατά τα λεγόμενά της κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη αξιόποινη πράξη της αθλήτριας αυτής φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που τον αδίκημα δεν παραγραφεί.

Αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη αθλήτρια θα λάβει κλήση από τον εισαγγελέα ώστε να καταθέσει και εκείνη για όσα βίωσε.

Και όλα αυτά, ενώ ουδείς μπορεί να αποκλείσει ότι και αυτή η αθλήτρια εκτός από τη δίκη της περίπτωση δεν θα αναφερθεί και σε άλλα πρόσωπα.

«Ελπίζω και άλλες γυναίκες, κι άλλοι άνθρωποι να βγουν να μιλήσουν», ανέφερε εξερχόμενη του εισαγγελικού γραφείου η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής της για την σεξουαλική βία που καταγγέλει ότι υπέστη από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας πριν από 23 χρόνια.

Η δικογραφία, που μόλις άνοιξε, είναι πιθανό να κινητοποιήσει και άλλες γυναίκες ή άνδρες αθλητές, οι οποίοι ενδέχεται να έχουν υποστεί σεξουαλική βία στο πλαίσιο της επαγγελματικής δραστηριότητάς τους, να προσέλθουν στον εισαγγελέα και να καταγγείλουν πρόσφατες πράξεις σε βάρος τους.

Σχετικά άρθρα