Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κινδυνεύει να χάσει την όραση του ο πρώην άσσος του Ολυμπιακού Ομάρ Ελαμπντελαουί

Κινδυνεύει να χάσει την όραση του ο πρώην άσσος του Ολυμπιακού Ομάρ Ελαμπντελαουί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλατασαράι, Ολυμπιακός, Τουρκία,

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού -και νυν άσος της Γαλατασαράι- Ομάρ Ελαμπντελαουί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Βεγγαλικό «έσκασε» στα χέρια του, θέτοντας σε μεγάλο κίνδυνο την υγεία του.

Οι γιατροί κάνουν αγώνα να σώσουν την όρασή του, ενώ απειλείται ακόμα και να τελειώνει η ποδοσφαιρική του καριέρα.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο 29χρονος αμυντικός τραυματίστηκε από πυροτέχνημα, που έσκασε στα χέρια του, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Από την έκρηξη του πυροτεχνήματος αρκετά θραύσματα μπήκαν και στα δύο μάτια του Νορβηγού και οι γιατροί προχώρησαν σε άμεση χειρουργική επέμβαση, ενώ υπήρξε η διαβεβαίωση ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Οι γιατροί δίνουν μάχη στο νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης όπου νοσηλεύεται ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, προκειμένου να αποκαταστήσουν τη βλάβη που έχει πάθει ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στα μάτια.

Ο τεχνικός της Γαλατασαράι και ιστορική φιγούρα του τουρκικού ποδοσφαίρου, Φατίχ Τερίμ, επισκέφτηκε τον Ελαμπντελαουί στο νοσοκομείο σήμερα (1/1) και αποκάλυψε πως ο Νορβηγός άσος του είπε πως πιστεύει ότι θα επανέλθει σύντομα.

Ο ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι έχει υποστεί εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο, με το μεγαλύτερο κίνδυνο να αφορά τα μάτια του.

Οι πρώτες δηλώσεις από τους γιατρούς του στο νοσοκομείο πάντως ήταν ενθαρρυντικές, αφού φαίνεται να είναι καλύτερα σε σχέση με χθες, με τη ζημιά να φορά κυρίως το ένα του μάτι.

Η κατάσταση του Ομάρ Ελαμπντελαουί χαρακτηρίζεται αυτή τη στιγμή σταθερή, αλλά το ενδεχόμενο να μην παίξει ξανά ποδόσφαιρο είναι σοβαρό, σύμφωνα με όσα αναφέρει η τουρκική εφημερίδα «Sabah» και πλέον να φανεί τις επόμενες ημέρες πως θα ανταποκριθεί στις επεμβάσεις και τις θεραπείες ώστε να υπάρξει μία πιο πλήρης εικόνας της κατάστασής του.

Σχετικά άρθρα