Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέμπτη σερί νίκη για τον ΠΑΟΚ 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Πέμπτη σερί νίκη για τον ΠΑΟΚ 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Μέτριος, προβλέψιμος και χωρίς οργάνωση στο πρώτο ημίχρονο, καλύτερος και πιο ουσιαστικός στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ έφτασε στη νίκη με 2-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Χωρίς να παίξει θετικό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να πετύχει δυο τέρματα, χάρη σε μια μοναδική έμπνευση του Τζόλη και ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντρ. Ζίβκοβιτς που κέρδισε ο επιδέξιος νεαρός Ελληνας επιθετικός, που ήταν και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην αναμέτρηση της Τούμπας.

Στο 64ο λεπτό ο Τζόλης έφυγε από τα αριστερά και πριν μπει στην μεγάλη περιοχή με ένα δυνατό φαλτσαριστό σουτ παραβίασε την εστία του Παπαδόπουλου, πετυχαίνοντας με το δικό του 8ο γκολ στην σεζόν και το 1-0 για τον ΠΑΟΚ.

Στο 70′ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τζόλη από τον Πασαλίδη και την «εσχάτη των ποινών» που υπέδειξε ο κ. Φωτιάς μετέτρεψε σε γκολ ο Ζίβκοβιτς, απλοποιώντας την υπόθεση της νίκης της ομάδας του.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (21′ Ουαγκέ), Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Σβαμπ, Αουγκούστο, Αντρ. Ζίβκοβιτς (88′ Μουργκ), Καντουρί, Τζόλης (88′ Κρέσπο), Σβιντέρσκι (68′ Τσιγγάρας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Καστάνιο, Σουάρεθ (60′ Πασαλίδης), Άλβαρες, Τασουλής, Μπόρχα Φερνάντεθ (78′ Γκόμεζ), Βαλιέντε (60′ Ιγκλέσιας), Τίλικα, Σίτο (78′ Τζίμας), Κρέσπι.

Σχετικά άρθρα