Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πανωλεθρία και αποκλεισμός για την τραγική ΑΕΚ από το Europa League

Πανωλεθρία και αποκλεισμός για την τραγική ΑΕΚ από το Europa League
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Europa League, ΑΕΚ, Ποδόσφαιρο,

Η ΑΕΚ υπέστη πανωλεθρία (0-3) από τη Ζόρια Λουχάνσκ στο ΟΑΚΑ και ουσιαστικά θα αποχαιρετήσει το Europa League, δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθούν οι αναμετρήσεις του 7ου ομίλου.

Στην χειρότερη εφετινή της εμφάνιση, η Ένωση έμεινε με 10 παίκτες στο 49΄ όταν αποβλήθηκε ο Σάκχοφ και στη συνέχεια η ουκρανική ομάδα πήρε τη νίκη με γκολ των Χρόμοφ (61΄), Καμπάεφ (75΄), Γιουρτσένκο (86΄-πέναλτι).

Στο 61΄ από σέντρα του Τσιγκάνικς και κακή έξοδο του Αθανασιάδη, η μπάλα κατέληξε «συστημένη» στα πόδια του Χρόμοφ ο οποίος άνοιξε το σκορ.

το ματς κρίθηκε στο 75΄ όταν ο Καμπάεφ έκανε… βόλτα στο ύψος της περιοχής και με εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ έγραψε το 0-2.

Στο 86΄ ο Γιουρτσένκο διαμόρφωσε το τελικό σκορ με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Λούνοφ σε ανατροπή του από τον Γαλανόπουλο.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Αθανασιάδης, Μπακάκης (65΄ Γαλανόπουλος), Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Σβάρνας (82΄ Βασιλαντωνόπουλος), Ινσούα, Σιμόες (87΄ Μαχαίρας), Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ, Τάνκοβιτς (65΄ Ανσαριφάρντ), Λιβάγια.

ΖΟΡΙΑ ΛΟΥΧΑΝΣΚ (Βίκτορ Σκρίπνικ): Σεβτσένκο, Φαβόροφ, Αμπού Χάνα, Βέρνιντουμπ, Τσιγκάνικς, Ιβανισένια, Κοτσέργκιν (82΄ Λούνοφ), Καμπάεφ (87΄ Γκριν), Γιουρτσένκο (87΄ Πέροβιτς), Χρόμοφ (87΄ Αλιγιάρ), Γκλάντκι (63΄ Ναζαρίνα).

Σχετικά άρθρα