Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Super League: Ο Ολυμπιακός 1-0 τον Παναθηναϊκό με τον Φορτούνη

Super League: Ο Ολυμπιακός 1-0 τον Παναθηναϊκό με τον Φορτούνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο,

Ο Ολυμπιακός νίκησε τις… απουσίες και τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 9η αγωνιστική της Super League.

Σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης ο Κώστας Φορτούνης (21΄). Σε μια βαθιά μπαλιά από την άμυνα του Ολυμπιακού, ο Σάντσες είχε τραβηχτεί πιο μπροστά, ο Ραφίνια υποδέχτηκε όμορφα την μπάλα, αφού έφυγε στην πλάτη του Χατζηγιοβάνη, έβγαλε την παράλληλη σέντρα στον Μασούρα που έκανε την προβολή, ο Διούδης απέκρουσε, αλλά η μπάλα έφτασε στο πέναλτι, με τον Φορτούνη να στέλνει την μπάλα στη ραφή που ενώνονται τα δίχτυα για το 1-0.

Οι «πράσινοι» στην επανάληψη, μπορούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφεραν, αφού ο Σα σταμάτησε τον Χατζηγιοβάνη στο 59’ και ο Μακέντα στο 77’ έχασε την μεγάλη ευκαιρία από την μικρή περιοχή για την ισοφάριση.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα οι «ερυθρόλευκοι» με 19 βαθμούς.

Ολυμπιακός: Σα, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Σισέ, Ραφίνια, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά (77’ Πέπε), Ραντζέλοβιτς (66’ Σουντανί), Μασούρας (88’ Λοβέρα), Φορτούνης (88’ Ανδρούτσος)

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ (46’ Αλεξανδρόπουλος), Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης, Μαουρίτσιο, Χατζηγιοβάνης (64’ Βιγιαφάνιες) Χουάνκαρ (46’ Σαβιέρ), Μακέντα, Καρλίτος.

Σχετικά άρθρα