Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Pamestoixima.gr: Πρεμιέρα απόψε για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League

Pamestoixima.gr: Πρεμιέρα απόψε για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Europa League, ΑΕΚ, ΟΠΑΠ, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Τη σκυτάλη από το Champions League παίρνει σήμερα το Europa League. Δύο ελληνικές ομάδες, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, συμμετέχουν στους ομίλους. Και οι δύο θέλουν να μπουν με το δεξί στην προσπάθειά τους να τερματίσουν σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις και να προκριθούν στη φάση των «32».

Ο ΠΑΟΚ παίρνει μέρος στον πέμπτο όμιλο του Europa League, με την Αϊντχόφεν, τη Γρανάδα και την Ομόνοια. Στο πρώτο του παιχνίδι υποδέχεται, στις 19:55 στην Τούμπα, την Ομόνοια. Στόχος του είναι η νίκη, πριν δώσει τα θεωρητικά πιο δύσκολα παιχνίδια με τη Γρανάδα και την Αϊντχόφεν.

Προβάδισμα για πρόκριση αν φύγει αήττητη από τη Μπράγκα

Η ΑΕΚ συμμετέχει στον έβδομο όμιλο, με τη Λέστερ, τη Μπράγκα και τη Ζόρια Λουγκάνσκ. Ξεκινάει τις υποχρεώσεις της από την Πορτογαλία. Στις 22:00 αντιμετωπίζει τη Μπράγκα σ’ ένα κρίσιμο παιχνίδι. Αν καταφέρει να φύγει αήττητη από την έδρα της Μπράγκα θα αποκτήσει προβάδισμα για την πρόκριση.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στους αγώνες ΠΑΟΚ-Ομόνοια και Μπράγκα-ΑΕΚ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Οι νίκες της Μίλαν και της Άρσεναλ και το Over 1,5 της Τότεναμ

Το σημερινό πρόγραμμα του Europa League περιλαμβάνει πολλά δυνατά παιχνίδια στους 12 ομίλους.

Η προσφορά της ημέρας του Pamestoixima.gr είναι για τρεις αγώνες της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων, Σέλτικ-Μίλαν, Τότεναμ-Λινζ Λασκ και Ραπίντ Βιέννης-Άρσεναλ.

Η τριάδα που προσφέρεται με ενισχυμένη απόδοση είναι για τη νίκη της Μίλαν, τα Over 1,5 γκολ της Τότεναμ και τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο της Άρσεναλ.

Σχετικά άρθρα