Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Champions League-Europa League: Η ποδοσφαιρική γιορτή αρχίζει με δυνατά παιχνίδια για τις ελληνικές ομάδες

Champions League-Europa League: Η ποδοσφαιρική γιορτή αρχίζει με δυνατά παιχνίδια για τις ελληνικές ομάδες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Champions League, Europa League, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΟΠΑΠ, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Η δράση ξεκινά στα Κύπελλα Ευρώπης με τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων. Στη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή παίρνουν μέρος τρεις ελληνικές ομάδες, ο Ολυμπιακός στο Champions League, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ στο Europa League.

Την Τετάρτη, στις 22.00, στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ για τον τρίτο όμιλο του Champions League, στον οποίο παίρνουν μέρος ακόμα η Μάντσεστερ Σίτι και η Πόρτο.

Την Πέμπτη, στις 19.55, στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Ομόνοια για τον πέμπτο όμιλο του Europa League. Οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου είναι η Αϊντχόφεν και η Γρανάδα.

Την ίδια μέρα, στις 22.00, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στην Πορτογαλία τη Μπράγκα για τον έβδομο όμιλο του Europa League. Η Λέστερ και η Ζόρια Λουγκάνσκ συμπληρώνουν την τετράδα του ομίλου.

Περισσότερα από 200 ειδικά στοιχήματα για κάθε αγώνα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Μαρσέιγ, ΠΑΟΚ-Ομόνοια και Μπράγκα-ΑΕΚ.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στα ακόλουθα ειδικά στοιχήματα:

· Γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο

· Κάρτα στο πρώτο δεκάλεπτο

· Αποτέλεσμα στο πρώτο δεκάλεπτο

· Παίκτης που θα δεχτεί κόκκινη κάρτα

· Παίκτης που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα

· Ομάδα που θα σκοράρει με πέναλτι

· Ομάδα που θα χάσει πέναλτι

· Παίκτης που θα δώσει ασίστ

· Παίκτης που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του

· Σκορ πολλαπλών επιλογών

· Αυτογκόλ

Τρεις προωθητικές ενέργειες από το Πάμε Στοίχημα

Στα πρακτορεία συνεχίζονται, στο Champions League και το Europa League, οι επιβραβεύσεις των παικτών του ΟΠΑΠ.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τις προωθητικές ενέργειες «Στο Παρά 1», «Boost 13» και «Boost Νίκης», για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Επίσης, στα παιχνίδια του Champions League, προσφέρονται οι «Πόντοι Αξιολόγησης Παικτών».

Για τους πιο δυνατούς αγώνες, από σήμερα έως την Πέμπτη, το Πάμε Στοίχημα ετοίμασε ξεχωριστό κουπόνι για τα κόρνερ, με τον νικητή των κόρνερ, τα Over/Under 8,5-9,5 και 10,5 κόρνερ.

Live ειδοποιήσεις για τους αγώνες στο OPAPP

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να λαμβάνουν live ειδοποιήσεις για αλλαγές (σκορ, τέλος αγώνα κ.α.) για τους αγώνες που περιέχονται στα δελτία που έχουν σκανάρει και αποθηκεύσει στο ειδικό περιβάλλον του Πάμε Στοίχημα που υπάρχει στην εφαρμογή OPAPP.

Η υπηρεσία προσφέρεται για αγώνες ποδοσφαίρου (Γκολ, Ημίχρονο, Τελικό) και μπάσκετ (1η περίοδο, Ημίχρονο, 3η περίοδο, Τελικό).

Επιπλέον σε όλα τα παιχνίδια με την εφαρμογή OPAPP, μπορούν να δημιουργούν το δελτίο τους στο κινητό τους, να κάνουν cash-out όπου και αν βρίσκονται και να πληρώνονται σ’ ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ. Έχουν ακόμα τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων μέσω live score και live tracker.

Σχετικά άρθρα