Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαγνώστηκε με κορωνοϊό ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Διαγνώστηκε με κορωνοϊό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ποδόσφαιρο,

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο 35χρονος άσος της Γιουβέντους βγήκε θετικός στον ιό λίγες ημέρες μετά τον αγώνα της Εθνικής Πορτογαλίας απέναντι στην Ισπανία και την Γαλλία και εγκατέλειψε άμεσα την αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Την είδηση μάλιστα επιβεβαίωσε και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του.

Ο Πορτογάλος αστέρας δεν παρουσιάζει συμπτώματα και τέθηκε αμέσως σε καραντίνα, περιμένοντας τα αποτελέσματα και από το δεύτερο τεστ Covid-19.

Συνεπώς, θα μείνει εκτός από το ματς με τη Σουηδία για το Nations League (14/10), όπως επίσης και από τις προσεχείς αναμετρήσεις της Γιουβέντους σε πρωτάθλημα και Champions League, ενώ είναι αμφίβολο αν θα προλάβει το πολυαναμενόμενο ντέρμπι κόντρα στη Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι στις 28/10.

Ο CR7 δεν αποτελεί ωστόσο το μοναδικό κρούσμα κορωνοϊού στην εθνική του ομάδα, καθώς είχαν προηγηθεί οι Αντονί Λόπες και Ζοσέ Φοντέ που ανιχνεύτηκε την Τρίτη (6/10) πριν το φιλικό με την Ισπανία.

Ως εκ τούτου έχει προκληθεί ανησυχία για την διασπορά του ιού, καθώς ο Ρονάλντο είχε γευματίσει με όλους τους συμπαίκτές του λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί η είδηση, ποστάροντας και μια ομαδική φωτογραφία στο Instagram.

Ενώ υπάρχει προβληματισμό προκαλεί και το φωτογραφικό στιγμιότυπο του ένθερμου εναγκαλισμού του με τους Ραφαέλ Βαράν και Κιλιάν Εμπαπέ.

Σχετικά άρθρα