Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 την Μπεσίκτας και προκρίθηκε στα πλέι οφ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 την Μπεσίκτας και προκρίθηκε στα πλέι οφ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μπεσίκτας, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο, Τουρκία, Τσάμπιονς Λιγκ,

Τεράστια πρόκριση πήρε ο ΠΑΟΚ. Βάζοντας τρία γκολ στα πρώτα 30 λεπτά, ο Δικέφαλος του Βορρά «καθάρισε» τους Τούρκους της Μπεσίκτας με 3-1 και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Champions League.

O ΠΑΟΚ πήρε τον έλεγχο στην αρχή του παιχνιδιού, πίεσε τη Μπεσίκτας και δεν άργησε να σκοράρει: Ωραία κάθετη Σβαμπ για τον Γιαννούλη στο 7′, αυτός «έσπασε» για τον Τζόλη και ο πιτσιρικάς τελείωσε όπως έπρεπε τη φάση, ανοίγοντας το σκορ (1-0). Ό,τι καλύτερο, δηλαδή, για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και δημιουργούσαν προβλήματα στην τουρκική άμυνα.

Αυτά επιβεβαιώθηκαν για ακόμη μία φορά στο 24′, όταν ο Πέλκας βρήκε τον Άκπομ και αυτός με τρομερή ενέργεια έδωσε στον Τζόλη, ο οποίος από κοντά σκόραρε ξανά και έγραψε το 2-0! Και μέχρι να καταλάβουν οι φιλοξενούμενοι τι γίνεται, στο 30′ ο εκπληκτικός νεαρός του ΠΑΟΚ «έγραψε» και ασίστ, δίνοντας την πάσα στον Πέλκα για το 3-0 σε κενή εστία!

Το ματς κυλούσε ιδανικά για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι από νωρίς είχαν βάλει βάσεις πρόκρισης, αλλά το πρώτο ημίχρονο δεν έκλεισε καλά.

Αρχικά επειδή η Μπεσίκτας μείωσε σε 3-1 στο 37′ με τον Λάριν μετά τη σένρα του Λενς που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γιαννούλη, εν συνεχεία επειδή στο 40′ ο Άκπομ αστόχησε σε πέναλτι -το οποίο κέρδισε ο ίδιος- για να καθαρίσει οριστικά το ματς και στο τέλος επειδή ο Ροντρίγκο τραυματίστηκε στο 44′ και άφησε τη θέση του στον Λημνιό.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν χειρότερα αν στο 49′ ο Ζίβκοβιτς δεν απέκρουε στη μεγάλη ευκαιρία του Ενγκούντου για τους Τούρκους, οι οποίοι έπαιζαν μπροστά για να μειώσουν κι άλλο και άφηναν συνεχώς χώρους πίσω.

Ωστόσο στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του και πήρε τη μεγάλη πρόκριση.

Σχετικά άρθρα