Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποδοσφαιρική βραδιά με Serie A και Championship – Συνεχίζονται οι επιβραβεύσεις παικτών στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Ποδοσφαιρική βραδιά με Serie A και Championship – Συνεχίζονται οι επιβραβεύσεις παικτών στα πρακτορεία ΟΠΑΠ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ, Ποδόσφαιρο,

Οκτώ παιχνίδια που υπόσχονται γκολ και θέαμα γίνονται απόψε στην Ιταλία για την 37η αγωνιστική της Serie A.

Στις 20:30 θα ξεκινήσουν οι αγώνες Βερόνα-Σπαλ, Λάτσιο-Μπρέσια, Ουντινέζε-Λέτσε, Σαμπντόρια-Μίλαν και Σασσουόλο-Τζένοα και στις 22:45 θα γίνει η σέντρα στα παιχνίδια Κάλιαρι-Γιουβέντους, Τορίνο-Ρόμα και Φιορεντίνα-Μπολόνια.

Στην Championship κρίνεται το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό των play off. Η Σουόνσι κέρδισε με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό τη Μπρένφορντ, η οποία θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή. Στις 21:45 θα αρχίσει ο αγώνας Μπρέντφορντ-Σουόνσι.

Το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια της προτελευταίας αγωνιστικής της Serie A και τον αγώνα των play off της Championship.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το πρώτο και το τελευταίο γκολ, τη διαφορά νίκης, τα μονά/ζυγά γκολ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία.

Στο Παρά 1, Boost 13 και Boost Νίκης

Στα πρακτορεία συνεχίζονται και οι επιβραβεύσεις των παικτών του ΟΠΑΠ. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τις προωθητικές ενέργειες «Στο Παρά 1», «Boost 13» και «Boost Νίκης».

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Κάνεις cash-out και πληρώνεσαι στο πρακτορείο

Σε όλα τα παιχνίδια οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, με την εφαρμογή OPAPP, μπορούν να δημιουργούν το δελτίο τους στο κινητό τους, να κάνουν cash-out όπου και αν βρίσκονται και να πληρώνονται σ’ ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ.

Επιπλέον έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων μέσω live score και live tracker.

Σχετικά άρθρα