Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αήττητος προς το πρωτάθλημα τρέχει ο Ολυμπιακός 2-1 τον ΟΦΗ

Αήττητος προς το πρωτάθλημα τρέχει ο Ολυμπιακός 2-1 τον ΟΦΗ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Ποδόσφαιρο,

Μια ακόμη νίκη κατέκτησε ο Ολυμπιακός αυτή τη φορά επί του ΟΦΗ 2-1 στη διαδικασία των play-offs, συνεχίζοντας την πορεία του προς την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος.

Με το πρωτάθλημα να έχει κατακτηθεί, ο Ολυμπιακός είχε την άνεση να κατεβάσει ταχύτητα και να χαλαρώσει λίγο.

Αυτό, άλλωστε, το έδειξε και ο Πέδρο Μαρτίνς με την 11άδα που επέλεξε, κάνοντας αλλαγές. Και μαζί με τις αλλαγές στα πρόσωπα, άλλαξε και η εικόνα της ομάδας, αφού δεν ήταν τόσο καλή όσο στα προηγούμενα παιχνίδια.

Παρ’ όλα αυτά, οι ερυθρόλευκοι, αν και δεν ήταν και τόσο πειστικοί, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 27ο λεπτό, όταν ο Φορτούνης έδωσε στον Γκασπάρ και αυτός πάσαρε στον Χασάν, από το πλασέ του οποίου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (1-0).

Οι γηπεδούχοι είχαν πλέον το προβάδισμα αλλά δεν είχαν την προσοχή άλλων αγώνων, με αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο ΟΦΗ να ισοφαρίσει με τον Σακόρ, ο οποίος ολοκλήρωσε την ωραία προσπάθεια των συμπαικτών του (1-1).

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, στο 48′, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να ξαναπάρει το προβάδισμα αλλά ο Χασάν αστόχησε με κεφαλιά από κοντά μετά τη σέντρα του Βαλμπουενά και το ματς συνεχίστηκε με αργό ρυθμό.

Οι Πειραιώτες δεν ανέβαζαν ταχύτητα, οι φιλοξενούμενοι μάλλον ήταν ικανοποιημένοι με το πώς κυλούσε το παιχνίδι και έτσι οι καλές φάσεις έλειπαν.

Μέχρι να φτάσουμε, τουλάχιστον, στο τελευταίο 10λεπτο, όπου οι ερυθρόλευκοι ανέβηκαν, πίεσαν και σκόραραν.

Όχι στο 80′, όταν ο Βαλμπουενά αστόχησε σε πέναλτι (δοκάρι) μετά το κράτημα του Ζοάο Βίκτορ στον Ομάρ, όχι στο 81′, όταν ο Ελ Αραμπί αστόχησε σε τετ α τετ, αλλά στο 83′, όταν ο Ομάρ σέντραρε και ο Χασάν με κεφαλιά έκανε το 2-1 με το δεύτερο του γκολ και έδωσε τη νίκη στους πρωταθλητές.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν, Γκασπάρ, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας (46′ Βαλμπουενά), Καφού (57′ Ελ Αραμπί), Καμαρά, Γκιγιέρμε, Μασούρας (46′ Ομάρ), Φορτούνης (84′ Μπουχαλάκης), Χασάν (84′ Λοβέρα).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Βαφέας (89′ Νοικοκυράκης), Κουτρουμπής, Κοροβέσης (61′ Μεγιάδο), Σακχόρ (72′ Μπράουν), Ζοάο Βίκτορ, Στάικος (61′ Νέιρα), Δεληγιαννίδης, Ναμπί, Μάνος.

Σχετικά άρθρα