Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μουντομπάσκετ: Ελλάδα – Κροατία 76 – 65

Μουντομπάσκετ: Ελλάδα – Κροατία 76 – 65
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνική Ελλάδος, Κροατία, Μουντομπάσκετ, Μπάσκετ,

Στο πιο δύσκολο μέχρι στιγμής παιχνίδι στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας η Εθνική Ελλάδος νίκησε με 76-65 την ισχυρή Κροατία και έκανε το 4-0 στον όμιλο της.

Η ελληνική ομάδα μετά τη νίκη της αυτή απέναντι στην Κροατία έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στον Β΄ όμιλο και την Πέμπτη το βράδυ θα παίξει στη Σεβίλη με την Αργεντινή για την πρωτιά.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά το gazetta.gr, η Κροατία έχει αποδειχθεί αλλοπρόσαλλη στη μέχρι τώρα τελική φάση της Ισπανίας κι ούτε η ίδια δε γνώριζε πώς θα παρουσιαζόταν απέναντι στην Εθνική Ομάδα. Η «γαλανόλευκη» εξακολουθεί να μην ανησυχεί για τον εαυτό της, συνέχισε σοβαρή απ’ την άμυνα μέχρι την επίθεση και το 4-0 ήρθε μ’ εμφατικό τρόπο (76-65).

Δυστυχώς το μοναδικό αήττητο του β’ ομίλου δεν της έχει εξασφαλίσει και την πρώτη θέση, η οποία θα κριθεί στην 5η και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης απέναντι στην Αργεντινή (4/9, 23:00/ΑΝΤ1 & ΟΤΕ Sport 3). Απ’ την άλλη, η «Hrvatska» (2-2) τρέχει να προλάβει μία απ’ τις θέσεις της επόμενης φάσης των «16».

Τα δεκάλεπτα: 16-14, 36-23, 49-39, 76-65

Σχετικά άρθρα