Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (0-1) – Ξέφυγε 5 βαθμούς

Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (0-1) – Ξέφυγε 5 βαθμούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Ο Ολυμπιακός πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και πλέον θα τερματίσει στην πρώτη θέση της κανονική διάρκειας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην τελευταία αγωνιστική έχοντας διαφορά από τον ΠΑΟΚ 5 βαθμούς.

Τώρα οι Θεσσαλονικείς έχουν να καλύψουν μια σημαντική διαφορά στα πλέι-οφ που ξεκινούν σε λίγες εβδομάδες.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 49ο λεπτό όταν ο Ραντζέλοβιτς γύρισε την μπάλα και αυτή βρήκε στον Γιαννούλη καταλήγοντας στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε άμεσα και τρία λεπτά αργότερα ο Βαρέλα έκανε το 1-1 αλλά ορθώς ο Γερμανός ρέφερι Τομπίας Στίλερ ακύρωσε το γκολ ως οφσάιτ αφού συμβουλεύτηκε το VAR.

Στη συνέχεια του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Ολυμπιακός πήρε το ματς κάνοντας ένα ακόμα βήμα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Γιαννούλης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Βιεϊρίνια, Μίσιτς, Λημνιός (82΄Λάμπρου), Μαουρίσιο (75΄Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Πέλκας (64΄Άκπομ), Σφιντέρφσκι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (90+2΄Γκασπάρ), Ελ Αραμπί (69΄Χασάν), Ραντζέλοβιτς (83΄Μασούρας).

Σχετικά άρθρα