Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΑΟΚ – Νίκησε και στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό

Στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΑΟΚ – Νίκησε και στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κύπελλο Ελλάδος, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Η καλύτερη ομάδα στις διπλές αναμετρήσεις, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, ήταν αυτή που προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου. Μετά το 2-0 της Τούμπας, ο «Δικέφαλος του Βορρά» νίκησε και στο ΟΑΚΑ τους «πράσινους», με 1-0, και πήρε δίκαια το «εισιτήριο» για την τετράδα του θεσμού.

Το όνειρο της ανατροπής-πρόκρισης για το «τριφύλλι» διήρκεσε ακριβώς 11 λεπτά στην αποψινή (12/02) ρεβάνς της προημιτελικής σειράς.

Στο χρονικό αυτό σημείο ο Σφιντέρσκι, πέτυχε το μοναδικό και νικητήριο γκολ τη αναμέτρησης μετά την ωραία προσπάθεια του Πέλκα, για να λάβει ουσιαστικά τέλος η υπόθεση πρόκριση.

Μπροστά σε 20.000 και πλέον φίλους του ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός από τον μεγάλο εφετινό του στόχο, καθώς και στα δύο ματς με τον κάτοχο του τροπαίου ήταν κατώτερος των περιστάσεων.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Δώνης, Κουρμπέλης, Ζαχίντ (70′ Μπουζούκης), Νατζ (46′ Αγιούμπ), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης (58′ Περέα).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα (86′ , Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Λημνιός, Πέλκας (63′ Λάμπρου), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι (72′ Άκπομ).

Σχετικά άρθρα