Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξέσπασε στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ 4-0 τον ΟΦΗ

Ξέσπασε στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ 4-0 τον ΟΦΗ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Την τέταρτη εφετινή του νίκη επί του ΟΦΗ σημείωσε σήμερα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ με 4-0, πετυχαίνοντας μάλιστα όλα τα τέρματά του στην επανάληψη.

Κουραστικό ποδόσφαιρο χωρίς φάσεις είδαν οι φίλαθλοι στο πρώτο ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ σαν γηπεδούχος έχοντας την υποχρέωση να πάρει πρωτοβουλίες δεν μπορούσε να το κάνει, με το χωρίς έμπνευση παιχνίδι του.

Είναι ενδεικτικό πως το πρώτο κόρνερ του αγώνα έγινε στο 37′ χωρίς αποτέλεσμα για τους Θεσσαλονικείς.

Με την διπλή αλλαγή του Φερέιρα στην ανάπαυλα που έβαλε τους Λημνιό-Μαουρίσιο, η κατάσταση άλλαξε για τον ΠΑΟΚ.

Με τα πέναλτι που έκαναν Μπράουν και Γιαννούλης στο πρώτο δεκάλεπτο -με τον Σωτηρίου να αποκρούει το πρώτο του Μπίσεσβαρ- το ματς πήγε στο 2-0 με το… καλημέρα, χάρη στα δύο γκολ του Άκπομ, στο 50’ και στο 60’.

Ο Λάμπρου στο 66ο λεπτό συνέχισε τον… χορό των τερμάτων για τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Αουγκούστο φρόντισε να δώσει διαστάσεις θριάμβου σε ότι φαινόταν ως… αγχωτική επικράτηση για την ομάδα του, σκοράροντας για πρώτη φορά στο 83’ και πετυχαίνοντας το τελικό 4-0.

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Εσίτι (46’ Μαουρίσιο), Μίσιτς (74’ Αουγκούστο), Λάμπρου, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί (46’ Λημνιός), Άκπομ.

ΟΦΗ (4-3-3): Σωτηρίου, Μπράουν, Βαφέας, Νάστος, Γιαννούλης (89’ Περδίκης), Ζοάο Βίκτορ, Στάικος, Νέιρα (46’ Ναμπί), Βαζ (82’ Νοικοκυράκης), Μάνος, Σεμέδο.

Σχετικά άρθρα