Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Euroleague: Η Ζαλγκίρις «πάτησε» τον Ολυμπιακό 94-69

Euroleague: Η Ζαλγκίρις «πάτησε» τον Ολυμπιακό 94-69
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euroleague, Ζαλγκίρις Κάουνας, Μπάσκετ, Ολυμπιακός,

Στην ίδια βαθμολογική θέση, με 9 νίκες – 14 ήττες, βρήκε τον Ολυμπιακό και τη Ζαλγκίρις η ολοκλήρωση της μεταξύ τους αναμέτρησης, στο Κάουνας, για την 23η αγωνιστική της Euroleague.

Μια θέση που δεν αφήνει ελπίδες πλέον για παρουσία στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Παρά την καλή αμυντική παρουσία του α΄ μέρους, η ομάδα του Πειραιά δέχτηκε επιμέρους σκορ 23-8 στην 3η περίοδο, τα τρίποντα των γηπεδούχων έπεφταν σαν «βροχή» για να παραδοθεί άνευ όρων στην 4η περίοδο μέχρι το τελικό 94-69.

Οι Ρότσεστι (θλάση στο δεξιό γαστροκνήμιο), Σπανούλης (πόδι) τραυματίστηκαν και δεν ξαναμπήκαν στο παρκέ, ενώ στην Αθήνα είχαν μείνει οι τραυματίες Γιώργος Πρίντεζης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (χάνει το υπόλοιπο της σεζόν).

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που μετρά πλέον 6 νίκες στα 8 τελευταία παιχνίδια της επέδειξε πολυφωνία στην επίθεση παίρνοντας διψήφιο νούμερο πόντων από 6 παίκτες.

Πρώτος σκόρερ της Ζαλγκίρις αναδείχτηκε ο Αρτούρας Μιλάκνις με 19 πόντους (5/7 τρίποντα από τα 14/22 της ομάδας του).

Δύο παίκτες σημείωσαν διψήφιο νούμερο πόντων από πλευράς Ολυμπιακού, ο Σάσα Βεζένκοφ (15π.) και ο Ογκάστιν Ρούμπιτ (10π.).

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ μάζεψε 13 ριμπάουντ, ενώ ο Οκτάβιους Έλις δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του (4π., 2ρ.), αφού δεν έχει προλάβει να βρει χημεία λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος από την μετακίνησή τους στους «ερυθρόλευκους».

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 46-37, 69-48, 94-69

Σχετικά άρθρα