Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φίλαθλοι Ολυμπιακού Βόρειας Ελλάδας: Αυτοί που απειλούν με απόσχιση είναι μια μειοψηφία

Φίλαθλοι Ολυμπιακού Βόρειας Ελλάδας: Αυτοί που απειλούν με απόσχιση είναι μια μειοψηφία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μακεδονία, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Ανακοίνωση, με αφορμή την… «ντροπολογία» για να μην υποβιβασθούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη, υπέγραψαν 12 σύνδεσμοι οπαδών του Ολυμπιακού στη Βόρεια Ελλάδα.

«Παρακολουθούμε με… ενδιαφέρον το θέατρο του παραλόγου που εκτυλίσσεται αναφορικά με το σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας μεταξύ του παοκ και της Ξάνθης.

»Πράγματα που γνώριζε όλη η κοινωνία για την παράνομη σχέση εξάρτησης μεταξύ της διαχρονικά πιο ευνοημένης ομάδας των πρωθυπουργών και υπουργών όλων των κυβερνήσεων και του επίσημου πλέον και με τη βούλα της ΕΕΑ παραρτήματος της Ξάνθης!

»Αυτη η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ με τον πλέον ΕΠΙΣΗΜΟ και ξεκάθαρο τρόπο!

»Αντί λοιπόν ΑΥΤΟΙ που παραβίασαν το νόμο να τιμωρηθούν με βάση αυτόν, έρχεται η κυβέρνηση της ΝΔ και τον αλλάζει μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες για να πέσουν στα μαλακά!

»Με το γελοίο της… διασφάλισης της κοινωνικής συνοχής και λαμβάνοντας υπόψιν τις κραυγές και τους οδυρμους αυτών που ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΙΛΙΑ τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας!

»Οι… γαλάζιοι σωτήρες του Σαββίδη διαπράττουν ένα νέο σκάνδαλο, αλλάζουν τον ισχύοντα νόμο για να σώσουν με ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ από υποβιβασμό τα δύο σωματεία που μετατρέπουν σε μπου…λο το στημένο πρωτάθλημα που διεξάγεται και φέτος και όλα αυτά με πρόσχημα την… απόσχιση της Βορείου Ελλάδας!

»Και επειδή για τα.. ψηφαλάκια τα κάνετε όλα οι πολιτικοί να γνωρίζετε ότι αυτοί που σας… απειλούν με απόσχιση αποτελούν μια ακόμα ομάδα της Βόρειου Ελλάδας, αποτελούν μια μειοψηφία σε σχέση με τους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρίσκονται από τον Έβρο ως την Κρήτη και ζουν και αναπνέουν για την ομάδα τους!

»Αλλα μειοψηφία σε σχέση και με τους υπόλοιπους οπαδούς όλων των άλλων ομάδων.

»Θελουμε να εφαρμοστεί η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ την οποία ξεφτίλησαν αυτοί και εσείς με την ντροπολογία που φέρατε άρον άρον στη βουλή.

»Κάντε ένα δημοψήφισμα και θα δείτε… ποιους δυσαρεστήσατε με την Κρατική επέμβαση σας για να ΣΩΘΟΥΝ ο παοκΑ και παοκΒ

»ΥΓ1: Καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη..

»ΥΓ2: παοκ δύναμη σου οι πρωθυπουργοί σου

»ΥΓ3: Αυτά είναι τα αποτέλεσμα της… εξυγίανσης!

»ΥΓ4: Ραντεβού στους δρόμους

»ΥΓ5: Λευτεριά στα αδέρφια μας!

»Σύνδεσμοι Θύρας 7 Βορείου Ελλάδος

»Θεσσαλονίκη

»Βέροια

»Κατερίνη

»Καβάλα

»Σέρρες

»Καστοριά

»Ξάνθη

»Κομοτηνή

»Αλεξανδρούπολη

»Διδυμότειχο

»Ορεστιάδα

»Φέρες».

Σχετικά άρθρα