Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΠΑΟΚ λύγισε την ΑΕΚ 1-0 με πέναλτι – Σε απόσταση αναπνοής από τον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ λύγισε την ΑΕΚ 1-0 με πέναλτι – Σε απόσταση αναπνοής από τον Ολυμπιακό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0 και έμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή που παραμένει ο Ολυμπιακός, με ένα βαθμό διαφορά.

Τα πάντα κρίθηκαν από το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Αντρέ Σιμόες πάνω στον Βιεϊρίνια στο 54’ με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να παίρνει το ριμπάουντ μετά από την επέμβαση του Μπάρκα στο σουτ του Σφιντέρσκι σε μία φάση πάντως που ο στράικερ του Δικεφάλου του Βορρά πριν σουτάρει, μάλλον έχει υποπέσει σε παράβαση πάνω στον Βράνιες. Αλλά από ένα ριπλέι δεν μπορεί να βγει κατηγορηματικό συμπέρασμα.

Ο ΠΑΟΚ είχε μια άκαρπη υπεροχή, έκανε ελάχιστες φάσεις, με την Ένωση να είναι καλά διαβασμένη στο παιχνίδι και μόνο δύο φάσεις στο πρώτο μέρος (Σφιντέρσκι 16’, Μπίσεσβαρ 31’).

Ο ΠΑΟΚ μετά το γκολ είχε μια μεγάλη φάση με τον Μπίσεσβαρ στο 69’ και από εκεί και μετά η Ένωση άγγιξε δύο φορές το γκολ με το δοκάρι του Μάνταλου στο 71’ και την επέμβαση του Ζίβκοβιτς στο σουτ του Ολιβέιρα στο 80’.

Με εννέα τελείωσε η ΑΕΚ λόγω αποβολών του Χουλτ με απευθείας κόκκινη σε ανατροπή του Άκπομ και του Λιβάια με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις. Στο -13 από την κορυφή έμεινε η Ένωση, πρώτη νίκη φέτος σε ντέρμπι για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Σχετικά άρθρα