Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ακλόνητος στην κορυφή ο Ολυμπιακός 4-0 τη Λαμία

Ακλόνητος στην κορυφή ο Ολυμπιακός 4-0 τη Λαμία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαμία, Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο,

Έκανε το καθήκον του και παραμένει μόνος πρώτος στην Super League. Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 4-0 της Λαμίας σε αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική , έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιουσέφ Ελ-Αραμπί που σημείωσε τρία τέρματα, φτάνοντας στα 13 στο φετινό πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς σημείωσε την έκτη διαδοχική νίκη της, ξέφυγε τέσσερις βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και περιμένει κάποιο… δώρο από την ΑΕΚ στην «αετομαχία» της Τούμπας.

Από την άλλη, αυτή ήταν η πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Άκη Μάντζιου που κατέρρευσε μετά την αποβολή του Βασίλη Πλιάτσικα.

Ο Μαροκινός άνοιξε το σκορ στο 40’ με καρφωτή κεφαλιά και άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη. Ο ίδιος παίκτης «χτύπησε» και στο 51’ με… ψυχρή εκτέλεσε με το αριστερό.

Στο 70’ ο Βαλμπουενά «κλείδωσε» τη νίκη με πέναλτι που κέρδισε ο Τσιμίκας, από σκληρό μαρκάρισμα του Πλιάτσικα, που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Ο Ελ Αραμπί έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα με πλασέ από κοντά για το 13ο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Μπαχανάκ (87′ Βλαχομήτρος), Τιρόνε (77′ Μπουλούλης), Βασιλογιάννης (72′ Σάλιακας), Καραμάνος.

Στον πάγκο έμειναν: Καχριμάν, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Καραγιάννης

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Ελαμπντελαουί, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπενζιά (64′ λ.τρ. Λοβέρα), Μασούρας, Βαλμπουενά (77′ Γκερέρο), Ελ Αραμπί (85′ Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος).

Στον πάγκο έμειναν: Αλέν, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μεριά

Σχετικά άρθρα