Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Περίπατος» στο Αγρίνιο για τον Ολυμπιακό 3-0 τον Παναιτωλικό

«Περίπατος» στο Αγρίνιο για τον Ολυμπιακό 3-0 τον Παναιτωλικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ολυμπιακός, Παναιτωλικός, Ποδόσφαιρο,

Ένα ημίχρονο, εν προκειμένω το πρώτο, ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό προκειμένου να θέσει τις βάσεις της νίκης επί του Παναιτωλικού, στο Αγρίνιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με 3-0 των γηπεδούχων, με το τελικό σκορ να έχει διαμορφωθεί από τα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης και έκλεισαν τον πρώτο γύρο στην κορυφή του πρωταθλήματος, ισόβαθμοι του ΠΑΟΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία για ροτέισον απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος, που ολοκλήρωσε το πρώτο μισό στην κανονική περίοδο χωρίς νίκη!

Ηγέτης του Ολυμπιακού ήταν ο Ελ Αραμπί που σκόραρε δις, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο αποτελεσματικός επιθετικός είναι.

Ο Ποντένσε άνοιξε το σκορ στο 6’ με το αριστερό μέσα από την περιοχή, έπειτα από μπαλιά του Ελ Αραμπί, που είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ, αφού έφτιαξε το πρώτο και πέτυχε τα άλλα δύο. Με κεφαλιά στο 41’ και ωραία κίνηση στο 45+1’.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Τσιγγάρας (53’ Σιένστεντ), Λιάβας, Ταχάρ, Αριγίμπι, Ντιάς, Μπαϊροβιτς (63’ Ντάλσιο)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Καμαρά (71’ Μπρούνο), Ποντένσε (57’ Ραντζέλοβιτς), Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί (65’ Μπουχαλάκης)

Σχετικά άρθρα