Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΠΑΟΚ-Ξάνθη 2-0 και τέσσερα δοκάρια

ΠΑΟΚ-Ξάνθη 2-0 και τέσσερα δοκάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Έχοντας 4 δοκάρια, τρία άκυρα γκολ και αρκετές ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ πέρασε δύσκολο απόγευμα σήμερα στην Τούμπα, αλλά στο τέλος νίκησε Ξάνθη με 2-0 και γκολ που σημειώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Τα τρία δοκάρια σε διάστημα έξι λεπτών εμπόδισαν τον ΠΑΟΚ να ανοίξει σύντομα το σκορ.

Στο 19′ δυνατό σουτ του Πέλκα εξοστρακίστηκε από το αριστερό δοκάρι του Αμπαντ.

Δυο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Βιεϊρίνια να σημαδέψει το οριζόντιο αυτή την φορά δοκάρι, ενώ στο 25′ ο Πέλκας είχε κι άλλο σουτ στο δοκάρι της Ξάνθης.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο επεισοδιακή, αφού τελικά ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ της νίκης!

Μετά το τέταρτο δοκάρι στο 77’ από γυριστή κεφαλιά του Κρέσπο, τη λύση έδωσε ο Μπίσεσβαρ.

Λημνιός και Ελ Καντουρί συνεργάστηκαν από τα δεξιά, ο τελευταίος γύρισε την μπάλα στο πέναλτι για τον Μπίσεσβαρ, το πρώτο σουτ απέκρουσε ο Άμπαντ, αλλά σε δεύτερο χρόνο, ο Ολλανδός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Το… κερασάκι στην τούρτα μιας αγχωτικής βραδιάς έβαλε και πάλι ο Μπίσεσβαρ. Με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 88′ έδωσε έτοιμο γκολ για τον Κρέσπο, που με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να υπογράψει το τελικό 2-0.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος (79’ Ελ Καντουρί), Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Λημνιός, Βιεϊρίνια (64’ Μπίσεσβαρ), Πέλκας (64’ Άκπομ), Σφιντέρσκι.

Ξάνθη (Γιώργος Κόλτσης): Αμπάντ, Σόσα, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Καμαρά, Ντε Λούκας (84’ Μπαριέντος), Τζουρίtσκοβιτς, Τερκί (78’ Εντουάρντο), Στάρτζεον, Ρενέλα (84’ Αμορίμ), Κοβάσεβιτς.

Σχετικά άρθρα