Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανατροπή: Ο Παναθηναϊκός «γύρισε» το ντέρμπι και νίκησε 3-2 την ΑΕΚ

Ανατροπή: Ο Παναθηναϊκός «γύρισε» το ντέρμπι και νίκησε 3-2 την ΑΕΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο,

Σε ένα συναρπαστικό αθηναϊκό ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-2 την ΑΕΚ, παρότι βρισκόταν πίσω στο σκορ 2-0 μέχρι το μέσον του β΄ ημιχρόνου από γκολ των Μπακάκη (18΄), Ολιβέιρα (36΄).

Όμως οι Μακέντα (67΄), Περέα (70΄) έφεραν το ματς στα ίσια και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στο 88΄ έγραψε το τελικό 3-2, με το οποίο οι «πράσινοι» ανέβηκαν στην 8η θέση της Super League μετά από δέκα αγωνιστικές.

Αντίθετα, η ΑΕΚ παραμένει τρίτη, αλλά η απόστασή της από την κορυφή αυξήθηκε πλέον στους εννέα βαθμούς.

Η «Ένωση» βρέθηκε να προηγείται με δύο γκολ διαφορά πριν το ημίχρονο, από την «σουτάρα» του Μπακάκη και την προβολή του Ολιβέιρα, που είχε και δοκάρι στο 52’, ενώ έχασε και μερικές ακόμα ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς στην επανάληψη.

Ωστόσο, δεν το έκανε και το… πλήρωσε, αφού ο Μακέντα με «σόλο» μείωσε σε 2-1 στο 67ο λεπτό, ενώ δύο από τις τρεις κινήσεις από τον πάγκο των «πράσινων» τους χάρισαν και το «τρίποντο».

Με τον Περέα να… κάνει σεφτέ και να ισοφαρίζει στο 70’ και τον Κολοβέτσιο με κεφαλιά δύο λεπτά πριν τη λήξη να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα…

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα (46’ Χατζηθεοδωρίδης), Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης (46’ Περέα), Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης (87’ Κολοβέτσιος), Μακέντα.

ΑΕΚ (4-2-3-1): Μπάρκας, Μπακάκης, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Κρίστιτσιτς (46’ Σιμάο), Σιμόες, Βέρντε (80’ Γιακουμάκης), Λιβάγια, Μάνταλος, Ολιβέιρα (73’ Αλμπάνης).

Σχετικά άρθρα